mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vaszily Miklós
Vaszily Miklós
ECHO
vezérigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új magazinműsor az RTL Klubon
2019-02-01 18:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Február 3-tól minden vasárnap jelentkezik a Kalandozó, az RTL Klub legújabb magazinműsora Tuka Niki műsorvezetésével.

Új magazinműsort láthatnak a nézők február 3-tól minden vasárnap az RTL Klubon. A Kalandozó mindent megmutat, amit érdemes látni, megkóstolni és kipróbálni. Legyen szó kultúráról, utazásról vagy gasztronómiáról ebben a magazinműsorban mindenki megtalálja a számára izgalmas, érdekes, szórakoztató témákat. A színes, változatos témákon Tuka Niki műsorvezető kalauzolja végig a nézőket, aki olykor egy-egy közismert személyiség mindennapjaiba is bepillantást nyer a Kalandozó kameráival. Tuka Niki évekig dolgozott szerkesztő-riporterként, többéves tapasztalatot szerzett a kamera előtt és mögött egyaránt. "Önálló műsorom eddig még nem volt, ezért nagyon boldog és egyben nagyon izgatott voltam, amikor megtudtam, hogy én leszek a Kalandozó háziasszonya" - árulta el a műsorvezető, aki izgalmas témákkal és fantasztikus helyszínekkel várja majd a nézőket.

"A Kalandozó egy hiánypótló magazinműsor a kereskedelmi csatornák kínálatában, hiszen utazással, gasztronómiával és kultúrával egyaránt foglalkozik. Megmutatjuk például, hogy hol készülnek Magyarországon a legfinomabb kézműves sörök, de azt is, hogy hova érdemes utazni a következő hosszú hétvégén. Néhány hete kezdtük el a forgatást és a stáb több városra is rácsodálkozott már, ugyanis fantasztikus rejtett kincsekkel vagy éppen lenyűgöző helyi történetekkel találkoztunk. A szlogenünk szerint mindent megmutatunk, amit érdemes látni, kipróbálni vagy megkóstolni. Így azoknak ajánlanám a műsort, akik szeretnék jobban megismerni az országot, akik szeretnék megtudni, hogy melyek a legújabb kulturális programok vagy éppen gasztronómiai trendek" - mondta Tuka Niki, aki most vasárnap 11:45-től várja a nézőket a Kalandozóval.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!