mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Elismertek a Vodafone-t
2019-02-15 14:32 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Vodafone "megvalósítási képességének" és "víziója teljességének" tekintetében érte el a legmagasabb, illetve a középponttól legtávolabbra eső pozíciót a "Vezetők" kvadránsban.

A Gartner az ötödik egymást követő évben a Vodafone-t nevezte meg globális vezetőként a menedzselt M2M (gépek közötti) szolgáltatásokat vizsgáló, "Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide"* elnevezésű felmérésében. A legmagasabban elhelyezkedő pozíciót "megvalósítási képességének", míg a középponttól leginkább jobbra eső helyezést "víziója teljességének" köszönhetően érte el a "Vezetők" kvadránsban.

"Az, hogy a Gartner a rekordnak számító ötödik egymást követő évben újból a "Vezetők" negyedbe helyezte a Vodafone-t, az IoT területén tapasztalt rendkívüli fejlődésünknek és ezzel együtt annak elismerése, hogy innovátorként erős piaci pozícióra tettünk szert" - mondta Stefano Gastaut, a Vodafone IoT igazgatója. - "Úgy érezzük, hogy IoT képességeink folyamatos fejlődésének, valamint az új technológiai területek - például az NB-IoT - felé való terjeszkedésünknek köszönhetően egyre több ügyfél élvezheti a "dolgok internete" (IoT) által kínált lehetőségeket."

A Vodafone IoT Barometer Report felmérés szerint az IoT projektek mérete egyre növekszik: tavaly a nagyszabású IoT projektek száma megduplázódott, és a vállalatok 61 százaléka egyetért abban, hogy a digitális átalakulás IoT nélkül lehetetlen.

Gastaut hozzátette: "A "dolgok internete" területén egyre erősödik a verseny, és nagy örömünkre szolgál, hogy a Gartner jelentésében sikerült megtartanunk vezető pozíciónkat. Az IoT már napjainkban is rengeteg vállalkozást és életet segít világszerte. A terület vezetőiként örömmel visszük magunkkal ügyfeleinket a még izgalmasabb jövő felé vezető úton. Barométer jelentésünk szerint a "Követők" 79 százaléka gondolja úgy, hogy az IoT az elkövetkezendő négy évben óriási hatással lesz az egész gazdaságra."


*Gartner: 'Magic Quadrant for Managed M2M Services' globális felmérés. Szerzők: Pablo Arriandiaga, Eric Goodness, Leif-Olof Wallin, Cindy Madsen, Toni Nyren, Jonathan Davenport és Godfrey Chua. Megjelent 2018. december 3-án.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

SMART (2019. április 2)

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!