mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nyolcmillió forint online közszolgálati médiatartalmak gyártására
2019-02-15 18:20 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az online tartalmak gyártását és közzétételét támogató Neumann János-pályázat második fordulójában hét magyarországi és egy határon túli alkotó részesült egy-egy millió forint mecenatúra-támogatásban.

Mi az autonómia? címmel a karcagtv.hu-n lesz elérhető az a rövid ismeretterjesztő sorozat, ami a székelység önrendelkezési törekvéseinek múltját és jelenét járja körbe, míg Ostffyasszonyfa első világháborús fogolytáboráról, az ott történt és mára nagyrészt elfeledett tragédiákról szól majd a magyaridok.hu-ra készülő rövidfilm, a Láger a határon. A Vasi filmdal-csokor a Szombathelyi Televízió (sztv.hu) honlapján népdalokat feldolgozó filmetűdsorozatként lesz látható, a Családban maradva egy riport-dokumentumfilm lesz a bonumtv.hu oldalon a család megtartó erejéről nehéz időkben, a mandiner.hu-ra pedig egy rövid, vallásos témájú ismeretterjesztő sorozat készülhet Élő templomok címmel Tákosra, Csengersimára és Tiszabökénybe látogatva.

A Ceglédi Városi Televízió honlapján (ctv.hu) látható majd két rövid ismeretterjesztő sorozat: a Sándy 150 a Magyarországi Evangélikus Egyház főépítésze, Sándy Gyula leghíresebb budapesti és fővároskörnyéki templomait járja be születésének 150. évfordulója alkalmából, a másik, a Randevú az állambiztonsággal pedig a magyar állambiztonsági szervek által működtetett titkos találkozóhelyek, objektumok típusait mutatja majd be. A határon túli pályázó az egykor patinás Maros menti magyar építészeti örökséget ismertető háromrészes Történelem a Maros sodrásában című sorozat második epizódját készítheti el, amit ezúttal is a filmdzsungel.hu mutat majd be.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!