mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hauk Zoltán
Hauk Zoltán
HEROE
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Rádiós és televíziós döntések
2019-02-15 19:32 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Budapest 98,6 MHz-es körzeti rádiós frekvenciára közösségi jogosultsággal rendelkező médiaszolgáltató Cross FM helyett Manna FM néven kezdte meg működését.

Az állandó megnevezésen túl a hatósági szerződés egyéb pontjai változatlanok maradnak.

A testület ahhoz is hozzájárult, hogy a 101,7 Pécs FM-et működtető P1 Rádió Kft. a kérelmében foglaltaknak megfelelően február 1-jétől módosíthassa a rádió sajátos arculatát annak érdekében, hogy versenyképes maradhasson az országos kereskedelmi rádió megjelenése után is. A rádió ezentúl az utóbbi 15-20 év slágereiből fog válogatni elsősorban az eddig a szerződésében rögzített, a 60-as évektől az ezredfordulóig tartó időszak helyett.

A Dabas 93,4 MHz-es helyi rádiós frekvencia kereskedelmi jellegű hasznosítására kiírt pályázat alaki vizsgálati szakaszában hiánypótlásra szólította fel a testület az egyedüliként pályázó Dabas Sportcsarnok Nonprofit Kft.-t.

A médiaszolgáltató fizetésképtelenségre való hivatkozással benyújtott kérelmére közös megegyezéssel megszüntette a grémium a Hódmezővásárhely 44. csatorna - Vásárhelyi TV - helyi, kereskedelmi televíziós szolgáltatás nyújtására vonatkozó ideiglenes hatósági szerződést.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!