mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Klenovszki János
Klenovszki János
NRC Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Mediator nyerte a Care Park kommunikációs tenderét
2019-02-15 18:10 [Marketinginfo.hu]

A Mediatort választotta a Care Park Parkolóházak online és közösségi média kommunikációjának támogatására.

Az ügynökség év elejétől dolgozik együtt a szolgáltatóval. A Mediator feladatai közé tartozik a Care Park Facebook oldalának kreatív kialakítása, elkészítése és menedzselése, Google és Waze hirdetések elkészítése, valamint a weboldal arculatának átalakítása.

Az ausztrál tulajdonú Care Park Parkolóházak, a három kontinensen több mint 450 parkolót üzemeltető vállalat 2017 végétől már Budapesten is hét parkolóházat üzemeltet a VI. és VII. kerületekben, közel a Deák térhez, a Nyugati pályaudvarhoz, a Király utcához és a Blaha Lujza térhez. A Care Park nemcsak parkolóházakat működtet, hanem az olyan legmodernebb iparági technológiák fejlesztése és üzemeltetése terén is élen jár, mint a rendszámfelismerés és az előfoglalásos parkolás. Emellett több országban is elérhető már a "My Care Park" okos szolgáltatás, amelyekkel zökkenőmentessé és ügyfélbaráttá teszik a parkolás élményét, és amelynek a bevezetését a jövőben Magyarországon is tervezik.

A Mediator az egyik legnagyobb full-service ügynökség Magyarországon. A 2005-ös alapítást követően 2013-ig kreatív ügynökségként működött, majd a piaci igényekhez igazodva ezt követően kezdtek el házon belül foglalkozni médiavásárlással, közösségi médiával és webfejlesztéssel, illetve rendezvényszervezéssel és PR szolgáltatásokkal is bővítették kapacitását. 2018-ban a Mediator fődíjas lett a Kreatív Content+Marketing Award díján, míg a Marketing és Média full service és kreatív ügynökségi listáján negyedik lett a full service szolgáltatásokat nyújtó ügynökségek között. Emellett az ügynökség 2019-ben felkerült a M+ Listára is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!