mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Erdei Tamás
Dr. Erdei Tamás
Metropol
főszerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az Extreme Net nyerte az Abonett tendert
2019-02-25 17:04 [Marketinginfo.hu]

Az Extreme Net Kommunikációs Ügynökség nyerte a magyar piacon több mint 30 éve jelenlévő Abonett új weboldalára kiírt tenderét.

Az ügynökség a www.abonett.hu weboldal UX/UI tervezésére, a webshop modernizálására és hírlevél küldési funkció beépítésére, továbbá a honlap fejlesztésével kapcsolatos tevékenységek teljes körű menedzselésére kapott megbízást. A tendere novemberben kapott meghívást az Extreme Net, januárban történt a kiválasztás, a honlap grafikai tervezése pedig már kezdetét is vette.

Az új, könnyen kezelhető és letisztult honlap, valamint webshop és a hozzá kapcsolódó adminisztrációs felület várhatóan áprilisra készül el.

"A 2019-es év a termékfejlesztések mellett a digitális platformunk átalakításáról fog szólni. Termékeink csomagolása már megújult, ezért honlapunk grafikai modernizálására, és felhasználóbaráttá tételére kerestünk UX/UI tervezésben tapasztalt partnert. Bízunk benne, hogy az Extreme Net ügynökséggel egy hosszú távú kapcsolat veszi most kezdetét" - mondta Szebeni Zoltán, az Abonett ügyvezető igazgatója.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!