mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bíró Gábor
Bíró Gábor
Mediabrands
Operatív igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új ügynökséggel dolgozik a MOM Park
2019-02-27 10:58 [Marketinginfo.hu]

Idén januártól a Café Communications támogatja a MOM Park külső- és belső kommunikációs feladatait.

Ennek megfelelően az ügynökség működik közre a népszerű budai bevásárlóközpont éves marketing tervének megvalósításában, ideértve a teljes ATL, BTL, valamint PR aktivitásokat, mind online, mind pedig offline felületeken egyaránt. A megbízás többek között magába foglalja a szezonális kommunikációs kampányok kreatív és média tervezését és lebonyolítását, az online- és közösségi csatornák tartalmi menedzsmentjét, a házon belüli információk folyamatos frissítését, a bérlőkkel való együttműködések szervezését az egyes projektek során.

"A MOM Parkban minden a stílusról és az egyediségről szól, ahol világmárkák és exkluzív éttermek várják a divat, illetve a gasztronómia szerelmeseit. Az elmúlt két évben szintről-szintre átalakult, megújult az épület, aminek köszönhetően tágabb, világosabb terekkel és még színesebb bérlői palettával várjuk vásárlóinkat. Fontos, hogy a folyamatosan szélesedő kínálatunkról, programjainkról minél változatosabb formában adjunk hírt egyedi marketing kampányok keretében, illetve kiemelt feladatunk az is, hogy a bérlőink is minden információt, segítséget, támogatást megkapjanak ahhoz, hogy együtt még sikeresebbek legyünk. Ebben a sokrétű munkában számítunk a Café Communications kreatív szakembereinek javaslataira, megoldásaira, operatív közreműködésére." - hangsúlyozta Szegedi Anna, a MOM Park marketing és PR igazgatója.

A Café csapata jelenleg már a tavaszi kampány előkészítésén dolgozik, aminek részeként lát majd napvilágot a bevásárlóközpont exkluzív kiadványa, a Park Magazin következő száma.

"Izgalmas és inspiráló érzés a MOM Parkkal, mint márkával ilyen integrált módon együttműködni, hiszen megnyitása óta a prémium minőség egyik budapesti központja. Célunk, hogy tovább vigyük és fejlesszük a bevásárlóközpont jól felépített, egyedi, színes és szegmentált kommunikációját annak érdekében, hogy mind a vásárlók, mind a bérlők folyamatosan megismerjék a legújabb trendeket, illetve a házzal kapcsolatos fejleményeket és aktualitásokat." - emelte ki Balogh Renáta, a Café Communications account directora.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Coverage (COV)

Béta együttható

Break

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!