mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megasztárok videoMMS-ben a T‑Mobile-tól REG
2005-03-03 10:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A TV2 Megasztár műsorának szereplőiről és a produkciókról a T‑Mobile Magyarország Rt. ügyfelei március 1-től MMS-ben és videoMMS-ben egyaránt értesülhetnek.

3 infoSMS, 2 infoMMS és 1 videoMMS kategóriával bővült a T‑Mobile magyarországi tartalomszolgáltatása. Márciustól a t-zones WAP-portál Megasztár rovata mellett a mobilra érkező képes-szöveges, illetve rövid videofelvételeket tartalmazó MMS-ekből is értesülhetnek a Megasztár rajongói kedvenceik szerepléseiről. A TV2-vel együttműködésben a műsor végéig elérhető videoMMS hetente 4 alkalommal számol be a döntőkről és az új sztárjelöltekről.

A színes kijelzős multimédiás mobilok elterjedésével a T‑Mobile-osok is egyre nagyobb számban töltenek le játékokat a t-zones WAP-ról. A mobilcég a március 1-jén induló Játék infoMMS kategória bevezetésével rendszeres képes-szöveges ajánlóval segít eligazodni a t-zones letölthető játékai között.

A Kerékpár infoSMS hetente három alkalommal a legfrissebb versenyhírekről és szabadidős programokról ad hírt. A szintén márciusban induló Hírlink és a WAP-link szolgáltatás pedig a t-zones WAP-portál híreit, illetve letölthető tartalmait az eddiginél kényelmesebben és gyorsabban teszi elérhetővé. A megküldött SMS-ben a szöveges információk mellett egy WAP elérési cím található (hasonlóan az e-mailekben érkező internet címekhez), amelyet kiválasztva a részletesebb tartalom a t-zones WAP-portálon közvetlenül is elérhetővé válik.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!