mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az Ogilvyvel ünnepli fennállásának 60. évfordulóját a Barbie
2019-03-19 11:46 [Marketinginfo.hu]

Az Ogilvy PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét, és bonyolíthatja le a Barbie 60. évfordulóját ünneplő kampányt.

"Nem hagyományos, évfordulós, historizáló kampányt szeretnénk megvalósítani" - mondta Heiszki László, az Ogilvy Public Relations, Digital & Social vezetője. "A Mattel részéről ugyanis fontos elvárás, hogy a Barbie társadalmi szerepét, küldetését helyezzük a középpontba. Ennek megfelelően a kampány során a termékkel kapcsolatos társadalmi elvárásokra kerül a hangsúly, és hogy ezeknek miként tud megfelelni az immár 60. évfordulóját ünneplő játék."

"Olyan együttműködő partnert kerestünk, aki kellő tapasztalattal rendelkezik mind a klasszikus PR, mind pedig a rendezvényszervezés területén. Mivel a Barbie 60. évfordulóját ünneplő kampányunk során először tartunk rendezvényt Magyarországon, kiemelkedően fontos volt számunkra, hogy egy profi csapat álljon mögöttünk" - mondta Török Kata, a Mattel magyarországi brand menedzsere.

Az Ogilvy Public Relations, Digital & Social a Geometry cégcsoport tagja. Az üzletág jelenleg több mint 30 ügyfél mindennapi kommunikációs tevékenységét szolgálja ki, a hagyományos PR-től az influencer marketingen át a digitális fogyasztói aktivációig. Az ügynökség Mattel projektért felelős csapatát Nonn Eszter, Senior Account Manager vezeti.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!