mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mi a férfiak számára a legideálisabb ajándék?
2019-03-25 07:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A legtöbben biztosan úgy gondolják, hogy a nőknek sokkal könnyebb ajándékot vásárolni, mint a férfiaknak.

Míg egy plüssállatnak, lakberendezési holmiknak vagy egy ízléses virágcsokornak a gyengébbik nem minden tagja örül, addig az ellentétes nem tagjainál már egészen más a szituáció. De vajon akkor mi a férfiak számára a legideálisabb ajándék? Az alkalomtól függetlenül tökéletes döntés lehet egy kreatív ajándék.

Egy személyre szabott ajándék lehet a legtökéletesebb!

Születésnap, karácsony, vagy akár egyéb alkalmakkor az igazi örömet egy személyre szabott ajándék okozza mindig. Akár nagy áruházak, vagy akár egy-egy szaküzlet sorai között sétálunk, pillanatokon belül rengeteg ajándék ötlettel találkozhatunk, mégis ritka az, amikor rátalálunk a legideálisabb meglepetésre.

Ez persze azért van, mert egy személyre szóló, egyedi ajándékot keresünk. Napjainkban könnyen találhatunk olyan meglepetést, amelyek elláthatóak egy tetszőleges motívummal vagy felirattal.

Az elektronika és az autók szerelmeseinek

Ha gondolatban készítünk egy listát a dolgokról, amelyek közel állnak egy férfihoz, akkor az első helyen több mint valószínű, hogy a vezetés állna. Egy autós kiegészítő szuper ajándék lehet bármely férfinak, ahogyan egy megbízható elektronikai kiegészítő is.

Ha pedig még egyedibb ötlettel szeretnénk előállni, nos, a humort az erősebbik nem igen csak díjazza, így egy feliratos póló vagy bögre is jó választás lehet.

A kollégákról sem szabad megfeledkezni!

Napjainkban már nem csak az otthoni meghitt ajándékozás tartozik az ünnepi időszakhoz. A legtöbb vállalat saját körein belül is szervez karácsonyi ünnepségeket, melyek során természetesen mindenki kedveskedhet valakinek egy kis aprósággal.

Egy olyan csomagocska, mely ugyan nem terhelte meg túlzottan a pénztárcánkat, azonban személyre szabott meglepetést rejteget, amely odafigyelésünkről árulkodik lehet a tökéletes ajándék. Egy átgondolt ajándéknak ugyanis sokkal nagyobb értéke lesz kollégánk szemében, mintha egy drágán vett, de igencsak átlagos, idegenek által összeállított csomagot ajándékoznánk.

Hogy hol lehet könnyen beszerezni a szükséges reklámajándékokat, egyedi ajándéktárgyakat, akár emblémázva is? Az 1001 Reklámajándék a jó választás ebben a kérdésben, hiszen férfiak, nők és gyermekek számára is találunk kínálatukban igazán egyedi és praktikus darabokat.


(x)Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!