mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Bugatti, elegancia és kényelem egy cipőben
2019-03-25 10:24 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A bugatti cipők 1991 óta vannak jelen a piacon. Világszerte ismert és kedvelt ez a márka.

Mindez köszönhető a kimagasló minőségének és kényelmének a tőle megszokott színvonalban. Milánóból érkezett hozzánk, a név kitalálója pedig Klaus-Jürgen Möller.
A Bugatti cipők nemcsak tökéletes és kiváló minőséget, hanem egy fenomenális érzést is biztosítanak a lábnak és nekünk. Minden egyes cipő egyedi tervezésű, ezért minden lábbeli viselőnek saját és egyedi cipője lehet, mintha az ő lábára tervezték volna. Tökéletesen illeszkedik a láb formájához, ezért olyan szuper kényelmesek.

Többféle modell közül válogathatunk, nőknek és férfiaknak készült, elegáns darabokból. Vannak olyan cipőik is, amelyek kifejezetten a hidegebb időszakokra készültek. Ezek a lábbelik vízállóak, nagyon puha és meleg béléssel vannak ellátva, valamint memóriahabos talpbetéttel, ami a maximális kényelmet biztosítja számunkra. Minden Bugatti cipő a legmagasabb minőségű bőrből készül. Tisztítására ezért különösen oda kell figyelni, hogy sokáig szép és tartós maradjon. Lehet kapni sokféle bőrápoló szert, ami kimondottan a bőr felületekre alkalmazható. Most térjünk vissza a modellekhez.

A LifeStyleShop oldalán női és férfi cipőket és kiegészítőket találsz. Mindegyik lábbeli szinte személyre szabott, legyen szó elegánsabb, sportosabb kivitelről, biztosan megtalálod a magadhoz illőt, hiszen a Bugatti mindig arra törekszik, hogy termékeik nemcsak kényelmesek, de mindig divatosak, stílusosak is legyenek. Gyártásuk során minden részletre pontosan odafigyelnek. Ez megmutatkozik az összes cipőn. Természetesen az európai minőségi szabványnak megfelelnek. A Bugatti igen magas minőséget képvisel, mégis megfizethető áron. Ha azon gondolkozol, hogy egy jól megmunkált, külsőleg és belsőleg is magas szinten elismert lábbelit szeretnél, amit egész nap hordhatsz úgy, mintha nem lenne semmi a lábadon, akkor ez az a márka, amit választanod kell! Mindenkit le fog nyűgözni pillanatok alatt.

Nincs más dolgod, mint hogy ellátogass a lifestyleshop.hu weboldalra, és válogass a szebbnél szebb Bugatti cipők és kiegészítők közül. Ha rákattintasz a képre, számos információt megtalálsz az adott termékről. Választható színek, méretek, árak, bizonyos modelleknél esetleg akciók és a raktárkészlet jelenik meg. Reméljük, közelebb kerültél ahhoz, hogy miért éppen ezt a márkát válaszd. Még egyszer kiemelném, hogy a Bugatti amellett, hogy olasz bőrcipő, nemcsak szuper kényelmes, hanem eszméletlen divatos, így akár bármilyen eseményre, alkalomra, utcai viselethez vagy sportoláshoz is felveheted.


(x)Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!