mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vörös Csilla
Vörös Csilla
Nielsen Közönségmérés Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Comberősítés felsőfokon a Panatta Standing Abductor segítségével
2019-03-25 11:54 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Abductor gép alatt azokat az erősítő gépeket értjük, melyeket a combok távolítására használunk.

Ez a mozgás elsősorban a combok fejlesztését segíti elő, de emellett nagyban hozzájárul ahhoz, hogy munkára fogjuk a farizmokat úgy, hogy főleg a külső izmokat dolgoztatjuk meg vele.

A konditermek mindegyikében megtalálható a Mánia Fitness kínálatában is elérhető abductor és társa, az adductor combközelítő, ülő típusú gépek. Ezeknek a gépeknek a használata feltétlenül szükséges a farizmok megfelelő erősítéséhez. Kiszámítható és látványos változás érhető el, ha használója betartja a pontos légzést és a kényelmes tempójú, ám feszített mozgástartományban végzendő edzést. A dőlésszög változtatásával változik az izommunka is: hátradőlve a külső izomrész dolgozik, majd előredőlve fokozatosan a belső farizmokra kerül át nagyobb terhelés.

Sokszor azonban ezeket az ülőmunkára kialakított eszközöket nem rendeltetésszerűen használják: gyakran találkozhatunk olyan géphasználóval, aki állva, vagy a padon ellenkező irányba fordulva, a háttámlába kapaszkodva végzi a comb gyakorlatot, így növelve az izommunkát.

Ha azonban a gépet nem rendeltetésszerűen használják, könnyen balesetek forrásává válhat és maga a berendezés is könnyen meghibásodhat a szabálytalan alkalmazás közben. Minderre kiváló megoldást ajánl a Panatta, létrehozva a Standing Abductor gépet, amelyet kifejezetten az álló helyzetben végzett combtávolításra alakított ki. Ha ezt a gépet választja, nem kell azon törnie a fejét, hogy hol kell kapaszkodnia vagy éppen hová álljon az edzés során. A megfelelő komfortérzetről a praktikus párnázat és az ideális ergonómia gondoskodik, így az erősítések alatt semmi másra nem kell koncentrálnia, csak az izommunkára és az edzésre!

A Panatta fitness gépek bármilyen alkat esetén tökéletesen használhatóak, ár-érték arányban pedig kiemelkedőek. A Panatta FitEVO termékcsalád koncentrál az izotóniás edzésekre, a sérülések elkerülésében a kiemeléskönnyítő és előfeszítési technológia segíti a felhasználókat. Bátran használhatjuk őket térdproblémával is, mivel a gépek a konvergens, körkörös mozgások miatt nem terhelik az ízületeket, így természetesen mozgást tesznek lehetővé.


(x)


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!