mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hernádi Gábor
Hernádi Gábor
HD marketing, Star Network
Ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A tökéletes húsvéti ajándék mindenkinek (x)
2019-03-27 10:19 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Közeleg a húsvét, de nem tudod, mivel is lepd meg a barátaidat és a családtagjaidat? Mi adunk egy tuti tippet, amivel mindenkinél sikert arathatsz.

Gondoljuk csak végig... Mi az, ami mindenkinek van manapság? Amit mindenhová magunkkal viszünk? Ami nélkül már nem igazán lehet elképzelni egy egyszerű metrózást sem? Ami lassan már olyan, mintha a kezünkből nőne ki?

Igen, a telefon. Ma már mondhatni mindenki rendelkezik valamilyen okos eszközzel. Ennek a védelme pedig szinte elengedhetetlen a mai rohanó világban, ahol sietünk, bármi kihullhat a kezünkből a nagy kapkodásban. Éppen ezért találták ki a különböző tokokat a telefonokra. Na jó, nem csak és kizárólag, hiszen nagyon fontos szempont az egyediség is. Éppen ezek miatt telitalálat lehet egy egyedi, fényképes telefontok húsvéti ajándékként.

Első lépésként össze kell gyűjteni, hogy kinek milyen telefonja van azok közül, akiknek készülne az ajándék, mivel pontos típus kell a gyártáshoz. A Pitbullcase.hu-nál elérhető egy funkció, aminek leginkább akkor vesszük hasznát, hogy ha magunknak rendelünk, mivel csak elég belépni az oldalra, és 2 másodperc múlva már ki is írja, hogy milyen telefonról látogatjuk az oldalt.

Tehát ha megvannak a típusok, akkor ideje nekikezdeni a tervezésnek. Ez igazán egyszerű, hiszen csak kiválasztjuk, hogy milyen telefonra és milyen típusú egyedi tokot szeretnénk. Tervezhető tokok esetében választhatunk szilikon tokot, merev hátlapot, valamint flipes bőrtokot is. Ezek mindegyikére könnyedén tervezhetünk egyedi képet az ajándékozott legnagyobb örömére.

Ha éppen nem lenne ötletünk, hogy mi is kerüljön rá, akkor érdemes körülnézni az egyedi tok fénykép galériában, ahol remek ötletek várnak. Sőt, arról nem is beszélve, hogy az ott lévő képek felbontása már azonnal megfelel egy tökéletes minőségű tok elkészítéséhez. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő felbontás a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768) minőségtől kezdődik, de a legoptimálisabb a FULL HD (1080p=1920X1080).

Tehát ha ezzel megvagyunk, akkor már csak rá kell helyezni a képet a tokra, amit úgy kell megtennünk, hogy figyelünk arra, hogy ne kerüljön semmi fontos részlet se a kameranyíláshoz, sem pedig túlságosan a szélére, mert ezeknél könnyedén elvesznek vagy levágásra kerülnek.

Ha készen vagyunk a pozicionálással, akkor használhatunk effekteket vagy szövegeket is, ha fel szeretnénk dobni a képet. Azt fontos tudni, hogy az effektekkel érdemes csínján bánni, mert rontja a kép minőségét. Ha elkészültünk, akkor nincs más dolgunk, mint rányomni a megrendelésre, kifizetni és megvárni, hogy a postás kihozza a várva várt ajándékokat.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!