mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Sportfogadás a Szerencsejátékon
2019-04-08 10:44 [MTI + Mediainfo.hu]

104 milliós csúcsnyeremény a Kincsem+ TUTI lóversenyfogadási játékon.

Egyre népszerűbb, így már az idei év első öt hónapja alatt elérheti teljes tavalyi árbevételét az esztendő minden napján játszható Kincsem+ TUTI lóversenyfogadási játék - mondta Kompolti Péter, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelem-szervezési igazgató-helyettese a társaság és a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. sajtótájékoztatóján.

"A Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft-vel azon dolgozunk, hogy még inkább megismertessük a fogadókkal a lóversenyt, ezért áprilistól megújítjuk a Kincsem+ TUTI játék kommunikációját" - jelentette ki Kompolti Péter. Hozzátette, úgy gondolja, hogy a hazai lóversenysport fellendítésének egyik állomása lehet a Kincsem+ TUTI széleskörű, figyelemfelkeltő népszerűsítése, mert a sportfogadásnak ez a különleges válfaja egyelőre még kevésbé ismert és elismert a hazai játékosok körében. Az igazgató-helyettes kiemelte: ehhez 4500 értékesítési pontból álló országos hálózatával tud a legjobban hozzájárulni a Szerencsejáték Zrt. A lottótársaság állami vállalatként fontosnak tartja, hogy a játékból befolyó többlet-bevételek révén támogassa a nemzeti lóversenysport ügyét és így tevékenyen hozzá tudjon járulni ahhoz, hogy újra nemzeti értékként kezeljék.

Pécsi István, a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. és a Kincsem Nemzeti Kft. ügyvezetője emlékeztetett rá, hogy az 1800-as évek elején meghonosított sport olyan kiemelkedő magyar versenylovakat adott a világnak, mint a legendás Kisbér, Kincsem, Imperiál vagy Overdose. Az ügyvezető szerint óriási lépés és lehetőség a magyar lóversenyzés számára, hogy a Szerencsejáték Zrt.-nek köszönhetően bekerülhetett egy országosan ismert, népszerű hálózatba. Kiemelte: a fogadás szorosan hozzátartozik a lóversenyhez, és egy teljesen más élményszintre juttatja az embert.

"A Kincsem+ TUTI játéknak köszönhetően már többen váltak milliomossá Magyarországon, ráadásul az év elején rekord is született, egy szerencsés vidéki fogadó ugyanis a lóversenyjátékok hazai történetének eddigi legnagyobb összegét, több mint 104 millió forintot vihetett haza" - ismertette Pécsi István, aki hangsúlyozta, hogy a lóverseny önmagában is izgalmas és látványos esemény, de akkor élhető át igazán egy-egy futam varázsa, ha fogadunk is a verseny kimenetelére.

Amint elhangzott, a különleges fogadási forma 2017 óta elérhető a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein, s egyre népszerűbb a játékosok körében. Mivel a játék nem igényel előzetes lóversenyismeretet, így az egyszerűség, és a könnyedség élményét kínálja a fogadóknak, ráadásul az év minden napján játszható.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!