mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bauer András
Bauer András
Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi docens


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Gyakorlat teszi a mestert! (x)
2019-04-22 10:19 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Sokan nem mernek belevágni a saját kezűleg végzett felújítási vagy díszítő munkába.

Inkább szakember segítségét kérik, holott idővel és kitartással rengeteg mindent mi magunk is létre tudunk hozni.

Ha rászánjuk a kellő időt és gyakorlást az előttünk álló feladatra, biztosan sikerrel járunk! Nem szabad, hogy az esetleges kezdeti botladozásaink kedvünket szegjék! Kísérletezzünk bátran, próbáljuk ki a rendelkezésünkre álló anyagokat és technikákat! Ebben nagy segítségünkre lehetnek az olyan segédletek, amelyek a gyakorlást és a megfelelő módszerek elsajátítását segítik elő.

Bútorfelújítás, lakásdíszítés fóliával

Ha szeretnénk otthonunkat megszépíteni, a fóliázást nekünk találták ki! Szakember nélkül, magunk is könnyedén felújíthatjuk bútorainkat, lakóterünket. Ebben nagy segítségünkre lehet a Teszek egy próbát csomag, amely a kezdő fóliázók számára nyújt kiváló anyagmintákat és praktikus eszközöket. Mielőtt bárki belevágna egy komplett bútorcsalád vagy a nappali renoválásába, mindenképpen ajánljuk ezt a gondosan és szakszerűen összeállított pakkot.

A csomag tartalma

Az összeállításban szerepel egy fahatású fólia, amivel kipróbálhatjuk az élek és sarkok, íves felületek borítását, az illesztés módját, a buborékosodás jelenségét is tesztelhetjük. Fóliázásnál gyakran használunk hajszárítót, ennek mikéntjét is érdemes tesztelnünk. Egy matt fehér fóliát is tartalmaz a csomag, amellyel a fekete, sötét felületek fedését tudjuk megnézni. Emellett egy fehér, magas fényű fóliát is kézbe vehetünk. A csomagban van továbbá egy-egy darab statikus és ragacsos ablakfólia, használatukkal megtudjuk, melyik a megfelelő számunkra.

Igen kelendőek a különféle hővédő, fényvédő fóliák is, ebből is találunk mintadarabot a csomagban. Megnézhetjük, hogy felhelyezésével, mennyivel lesz sötétebb az adott helyiség, illetve milyen hőmérséklet változást érünk el vele.

A ráadás

Igazi különlegesség a fémhatású fólia, ami kissé eltér a többitől. Vastagabb, mint a dekorfólia, élekre és sarkokra kevésbé javasolt, viszont nagyszerű díszítéseket tudunk vele létrehozni. Alkalmazásával kiváló 3D hatású felületeket varázsolhatunk. A hajszárítózást kevésbé viseli jól, mint fólia társai, hiszen hő hatására könnyen sérül a felülete. Ahhoz, hogy elsajátítsuk a fóliázás helyes módszerét, szükségünk lesz simító eszközre, az anyagok méretre vágásához pedig egy jó minőségű szikére. A Teszek egy próbát csomagban ezért helyet kapott egy professzionális simító szike szett is.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2019-ről 2020-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Körülbelül a 2019-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!