mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Művészi dekoráció gyerekrajzokból (x)
2019-04-26 09:54 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A gyerek egy családban mindig nagy izgalommal jár. Főleg, ha az a kisgyermek még egy ceruzát is kap a kezébe.

A fali firkáktól sokkal fantasztikusabb rajzokat tudnak készíteni akkor, ha a gyermek kezébe a ceruza mellé papírlapot is adunk.

Százszámra képesek ontani magukból a jobbnál jobb rajzokat, megkímélve így a falat a nem oda való alkotásoktól. Ezeknek a mesterműveknek nagy értéke van számunkra, főleg ha még a készítés dátumával és a rajzolt téma nevével is fémjelezzük azokat. A legnagyobb értéket a különleges alkalmakra, ünnepekre, ajándékként készített darabok jelentenek.

De persze mint tudjuk, a papír idővel sajnos az idő martalékává válik, ezért jobb e féltett kincseket más formában megőrizni, és a nagyközönség számára is láthatóvá tenni.

Gyermekrajzok megmentése az utókor számára

A legötletesebb és legkifinomultabb megoldás a gyermekrajzokból felhasználásával egy fali garanciális vászonképet készíttetni. Időálló, mutatós és mindenki számára látható megoldás, színvonalas kivitelben a falon megjelenve.

A vászonképek egyedi sajátosságai tökéletesen illeszkednek a gyermekrajzokhoz is. Maga a vászonkép is egy művészi alkotás, mely a digitális technológia felhasználásával készül. Ha ezt ötvözzük a művészi gyermek rajzokkal szép és különleges, mély értékű darabbal fog kincstárunk gazdagodni egy gyerekrajzból készült vászonkép személyében. A kép méretét és alakzati stílusát kedvünkre igazíthatjuk a rendelkezésünkre álló helyhez vagy elképzeléseinkhez. Egy gondosan kiválasztott vászonkép gyerekeknek akár tökéletes ajándék is lehet.

Tehetjük a gyerekszobába, de akár a nappaliba is a vászonképet, mely rajzok felhasználásával készült ízléses és egyedi dekorációként fog megjelenni. Sőt, a 3 dimenziós alkotásokat fényképezőgéppel megörökítve, azokat is a tárlat látható részévé tehetjük vászonképünkön.

Digitalizálás

Érdemes már az elkészülés időpontjában ezeket a gyermekrajzokat digitalizálni és ezzel archiválni is. Jó eséllyel menthetjük meg a rajzokat az idő előtti pusztulástól, mondjuk egy kiboruló üdítőtől vagy az összegyűrődéstől. A digitalizáláshoz elég a zsebünkben megbújó mobiltelefon és egy ingyenesen letölthető program.

A folyamat egyszerű. Kiválasztod az archiválásra szánt rajzokat, elhelyezed azokat ott, ahol több pontból kapnak fényt. A szabadban is tökéletes lesz. A CamScanner Free applikációjának letöltésével, és ennek használatával már te is digitalizálhatsz. Engedélyezned kell, hogy a programnak hozzáférési joga legyen a kamera használatához. Majd szimplán lefotózod a rajzokat. A fotó elkészülése után meg fog jelenni egy négyszög, melynek sarkait illeszd a rajz széleihez, ezzel kiegyenesíti a rajzot. A pipa megnyomásával mappába mentheted a képet. Lehetőséged van továbbá a színeken és a fényeken is állítani, ha szeretnél.

Ha megvagy a gyerkőc összes képének a mentésével, akkor nincs más dolgod, csak felkeresni a vaszonkepszalon.hu csapatát, és Ők a te igényeidnek megfelelő méretben és stílusban elkészítik a Te vászonképedet!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!