mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Minden a flotta üzemeltetésről (x)
2019-04-26 14:44 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A SeaFleet használatával a flottakezelés egyszerűvé, átláthatóvá és hibáktól mentessé válik.

A szoftver alkalmazása után bonyolult Excel táblák nélkül is menedzselhető egy autópark, illetve a gépjárművekkel kapcsolatos ügyek sokkal inkább átláthatóvá válnak. Hogy segítsünk a könnyebb eligazodásban, ebben a bejegyzésben az üzemeltetéssel kapcsolatos kérdéseket csoportosítottuk témakörök szerint.

Milyen módon történik a futásteljesítmény monitorozása a gumiknál?

Minden egyes gumi fel- és leszerelésekor is feljegyzésre kerül a SeaFleet flottanyilvántartóban a kilométeróra állása, illetve a dátum. Így lekérdezhetővé válik a gumik élettörténete, valamint maga a futásteljesítmény is.

Adatbázis importtal megoldható-e a nagyobb mennyiségű adatrögzítés?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy 50 autó alatt költséghatékonyabb a kézi rögzítés, ami eleve garantálja is a folyamatos adatbevitelt. Egyébként gépjármű, személy és partner törzsadatok kapcsán megoldható az adatbázis import, bár általában minden felhasználó egyedi szerkezet alapján dolgozik.

A rendszer felparaméterezése kapcsán rendelkezésre áll támogatás?

A SeaFleet rendszer alap szótárai az üzembe helyezéskor feltöltésre kerülnek. Ezeket a felhasználó átnézheti, és az ő saját igényeihez igazíthatja. A törzsadatok, mint például személy, partner, stb. feltöltéséről a felhasználónak kell gondoskodnia saját adataival. Szükség esetén természetesen ehhez is igényelhető a segítség.

Alkalmas a rendszer útnyilvántartás készítésére?

Az útnyilvántartás rögzítése manuálisan megoldható. GPS alapú járműkövetés rendelkezésre állása esetén pedig az azzal való összekötést követően automatizálható is a folyamat.

Alkalmas a szoftver a dolgozói elszámolások menedzselésére?

Alkalmas rá, a szoftverben egyaránt megoldott a magánhasználat, a káresemény, a szabálysértések elszámolása, illetve ezek feladása is a pénzügyi rendszer felé.

A zöld rendszámú gépkocsik specifikus kezelése megoldható?

Igen, erre is van megoldás. Ezek a gépjárművek zöld háttérszínt kapnak, így is támogatva a vizuális megkülönböztetésüket. Mind a gépjármű nyilvántartás adatai, mind az árajánlatok között lehetőség van kizárólag a zöld rendszámú gépjárművekre szűrési feltételeket beállítani.

Üzemanyag limit kezelés és elszámolás elérhető-e a rendszerben?

Ez a funkció nem elérhető. Kifejezetten üzemanyag keret nincs kezelve, viszont a személyre szabott kilométer keret kezelése időszaki bontásban, elszámolással a rendszer részét képezi.

Képes-e a szoftver kezelni a használatban nem lévő autókat?

Képes rá, ez a funkció a gépjármű alapadatok között a gépjármű használat jellege mező állításánál kérhető.

A szükséges funkciók eltérőek lehetnek egy céges gépjárműflotta nyilvántartása vagy egy leasing cég járművei esetén, így érdemes a SeaFleet árkalkulátorának segítségével meghatározni a pontos igényeket.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!