mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
RI-Level csavaros rendszerek a hatékony burkoláshoz (x)
2019-04-26 17:25 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Hidegburkolásnál felhasználható lapszintezőt, illetve burkolatszintező rendszert keres?

Lehetőség szerint olyat, ami szerszám nélkül is egyszerűen kezelhető, illetve nem igényel speciális szerszámot vagy fogót? Egy olyan segédeszközt, ami a nagy lapok burkolásánál a tökéletes kivitelezés érdekében hatékonyan képes segíteni a munkát?

A RI-Level csavaros burkolatszintező rendszer termékeinek széles választékában Ön is megtalálhatja a megfelelő választást. Rövid bejegyzésünkben igyekszünk megkönnyíteni a döntést.

A RI-Level csavaros burkolatszintező rendszer jellemzői

A rendszerbe tartozó termékek legnagyobb előnye, hogy az egyszerű használat mellett tökéletes eredményt is biztosítanak. Ennek köszönhetően könnyű velük dolgozni, és minőségi munka kivitelezését teszik lehetővé. Az egyes rendszerek pedig még kompatibilisek is egymással.

Vásárlás előtt hasznos tanács lehet, hogy bármelyik lapszintező rendszer kiválasztásakor a lap vastagsága és mérete az a két tényező, amit érdemes figyelembe venni.

Csavaros lapszintező TALP elemek

RI-Level Csavaros lapszintező TALP elemek kapcsán széles választék áll a vásárló rendelkezésére, akár a TALP elemek méretét, akár a kiszerelésüket tekintve. Magát a szükséges méretet a fuga vastagságához igazítva javasolt meghatározni, míg a szükséges darabszám huszonöttől kétszázig terjedő csomagonként szintén vásárlói döntés kérdése.

Csavaros fejek és alátétek

A RI-Level burkolat és lapszintező műanyag alátétek legfontosabb hozzáadott értéke, hogy segítenek megvédeni a burkolólapokat a karcolódástól. Emellett pedig azért is hasznosak, mert megakadályozzák munkamenet közben a lapok szétcsúszását. Kaphatók kétszáz, illetve ötszáz darabos kivitelben is.

A termékcsaládhoz tartozó csavaros fejek többször is felhasználhatók. Megvásárolhatók huszonöt, ötven, száz és kétszáz darabos csomagolásban is.

Fúrógép adapterek

Az RI-Level lapszintező rendszerhez kapcsolódó fúrógépes adapterek abban segítenek, hogy használatukkal a csavaros fej gyorsan eltávolítható a szárról. Kaphatóak a sigma-csempevago.hu webáruházban kettő, illetve négy darabos csomagban is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2019-ről 2020-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Körülbelül a 2019-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!