mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Video figyelő szettek a Defloc kínálatában (x)
2019-05-16 11:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ahol kifejezetten nagy értékek hatékony védelmét kell megoldani, ott bizony komplex megoldásokban célszerű gondolkodni.

Ezekben a helyzetekben már nem feltétlenül nyújt elegendő segítséget egyetlen egyszerűbb riasztó vagy mozgásérzékelő, itt már sokkal inkább összetettebb rendszerekben célszerű gondolkodni.

Az se hátrány, hogyha az otthonunk biztonságának megóvására felhasználni kívánt készülékeket nem nekünk kell egyesével összeválogatni. Lényegesen nagyobb magabiztossággal dönthetünk olyan rendszer mellett, amelyet a hozzáértő szakemberek már előre összeválogattak.

Ebben a rövid bejegyzésünkben mi is segíteni szeretnénk az olvasónak abban, hogy könnyebben válasszon magának ilyen rendszert. Egész pontosan azt fogjuk megmutatni, hogy milyen video figyelő szettek érhetők el a defloc.hu kínálatában.

Mobil kamera rendszer: HD-MK01

A költséghatékony formában, tetszés szerint bárhol felszerelhető, FullHD felbontású HD-MK01 mobil kamera rendszer egyik nagy előnye, hogy a tartózkodási helyzetünktől függetlenül az élőképet vagy a rögzített anyagot is el tudjuk érni. A rendszer kompatibilis olyan rendszerekkel, mint a Windows, Mac OS X, IOS vagy az Android.

Nagy népszerűséggel használják olyan helyzetekben, mint az építkezési területek, rendezvények, ideiglenes kitelepülések figyelése, a méhészetek, tájvédelmi területek, halgazdaságok vagy erdészetek.

Maga a rendszer tartalmaz egy 2 megapixeles FullHD felbontású kamerát 50 méteres infra LED-del, egy stabilizált beépített szünetmentes áramforrást védelemmel, egy távoli elérést biztosító routert, valamint egy 128GB SD kártyát.

Olyan intelligens funkciókkal van ellátva, mint a vonalátlépés, behatolás érzékelés, az otthagyott tárgy, az arcfelismerés vagy a time lapse funkció.

5 megapixeles, 2 kamerás WiFi-s megfigyelő szett

Az 5 megapixeles, 2 kamerás WiFi-s megfigyelő szett egyaránt alkalmas lehet egy nagyobb családi ház, egy telephely, iroda vagy kültéri terület kapcsán is. 2.4Mp CMOS Sensor kamerákkal jár csomagban, illetve kettő darab WiFi kamerát, illetve egy WiFi NVR, 2 x tápegység is kapunk hozzá HDD nélkül.

Hikvision mobil biztonsági állomás

A Hikvision 4 csatornás THD mobil DVR, DS-MI7504-GA Mobil biztonsági állomás technikailag négy csatornás THD mobil DVR kezelővel, kijelzővel, illetve forgózsámolyos kamerával együtt jár szettben. Szintén kitűnően alkalmazható akár otthoni, akár ipari vagy irodai környezetben is.További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!