mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az Infinity egyedi tokok története
2019-05-21 08:23 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Infinity vállalkozás 5 évvel ezelőtt indult el, ekkor kezdtek el foglalkozni telefontokok gyártásával.

Eleinte a csapat azt tervezte, hogy mikor keretük lesz rá, beszereznek majd egy képszerkesztő programot. Mára már védjegyükké vált az, amit akkor csupán ideiglenes megoldásként alkalmaztak. Hogy mi volt ez?

Az Infinity tokok csapata saját kezével szerkesztett meg minden képet. Hamar rá kellett jönniük azonban arra, hogy ez az a megoldás, amivel mindenki elégedett lehet, hiszen a szerkesztő programok rengeteg hibát véthetnek, amit emberi kéz néhány kattintással ki tud javítani.

Na és hogy mik ezek a hibák?

Gyakran előfordul az Infinitynél, hogy egy megrendelő olyan képet szeretne viszontlátni egyedi tokján, amely túlságosan apró. A gyártási folyamat itt elakadna, ha a képek megszerkesztését nem emberi kéz végezné. Akkor hogyan oldódnak meg a felmerülő problémák?

Ha a kép nem elég nagy, viszont egy olyan motívum, amely a netről lett letöltve, nem pedig egy különleges, saját fotó, akkor a csapat megpróbálja az általad választott mintát nagyobb méretben megtalálni.

Ha nagyobb méretre lenne szükség, de a kép saját, nem pedig egyszerűen letöltött, akkor ezt azonnal tudatják veled. Ilyenkor persze választhatod azt is, hogy mindenképp azt a képet szeretnéd újra látni a tokodon. Ebben az esetben a csapat feljavítja a képet amennyire csak tudja, hogy a kép picinysége ne menjen a minőség rovására.

Mi van akkor, ha a kép elég nagy, de olyan üresnek tűnik a választott képpel a tok? Nézzünk egy egyszerű példát: szeretnél egy tokot kedvenc sorozatod szereplőivel. Az egymás mellett álló férfiak és nők nem feltétlenül töltik majd be a tok teljes felületét. Ilyenkor a sorozat címe, vagy egy idézet sokat dobhat a dizájnon.

Amiben pedig biztos lehetsz: mindig átgondolják, hogyan mutatna legjobban az adott kép a tokon, és minden egyes esetben két elképzelést is küldenek majd, hogy kiválaszthasd, melyik tetszik jobban.

Miért is jó, ha a telefonodat egyedi tok védi?

A telefon tokja legalább annyira lehet a stílusod része, mint a ruháid, kiegészítőid. A tokot díszítő minta vagy felirat azonnal betekintést enged használója érdeklődési körébe vagy stílusába. Ha egyszerű, egyszínű? Biztosan üzletember, vagy csupán oda van azért az adott színért. Az a bizonyos nagy ,,A" díszíti a tokot? Használója nyilván imádja a Marvel univerzumot. Idézet van rajta? Trendi, erős személyiségű lehet a telefon tulajdonosa, akinek jellemét meghatározza az adott idézet... Vagy csupán megtetszett neki!

Az örökké tartó barátságokat is hirdetheti két összeillő tok, az újdonsült szülők kisdedük kezecskéjének nyomát magukkal vihetik, a büszke gazdik kisállatuk pofiját is rátetethetik a telefontokjukra. Az álomtok megtervezésének csupán a képzelet szabhat határt!

Mire vársz? Rendeld meg még ma különleges, egyedi tokodat! Ha már benézel hozzájuk, szerezd be a legtrendibb kiegészítőket, melyek nem csupán divatosak, de megkönnyítik a telefonhasználatot is!


(x)


További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!