mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Miért válasszuk a Theta Healinget? (x)
2019-05-21 09:47 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A világ lakosságának jelentős része csak abban hisz, amit lát, megtapasztal vagy éppen van rá tudományos magyarázat. Ez alapvetően nem hátrány, sőt előny is lehet.

Ellenben érdemes nyitottnak lenni másra is, amire nem biztos, hogy van tudományos magyarázat, egyszerűen csak működik.

Hit és annak folyamata

Alapjáraton már a hit, a vallás kérdésköre is egyfajta bizalmon alapuló, tudományos tényekkel nem bizonyított dolog. Hiszen honnan tudhatjuk, hogy tényleg létezik az a bizonyos felsőbb erő, energia, amiben hiszünk. Nem, nem tudhatjuk biztosan, de ez adja a hit szépségét. Éppen ezért számos alkalommal előfordul, hogy jobban járunk, ha hallgatunk a megérzésünkre, mert az nem fog becsapni.

A Theta Healing módszere is egy olyan dolog, amire nincs szorosan, a tudományos értelemben vett magyarázat, de ettől függetlenül működik.

Aki kipróbálja, vagyis úgy dönt, hogy elsajátítja a módszert, az első lépésként reménykedik, hogy működik, vagyis van értelme annak, hogy elindult a tanulás első fázisán. Ilyenkor reméli az ember, hogy tényleges változást lehet kieszközölni az életben a fenti módszerrel, vagyis képes változtatni a valóságukon. Ahogy jön a gyakorlati tapasztalás, hogy igen, lehetséges mindez, úgy jön meg a bizalom, a bizakodás, hogy ez tényleg létezik, és ha a megfelelő módon alkalmazzuk, akár tartós is lehet. Ilyenkor kezd az ember hinni abban, hogy megteremtheti a saját valóságát olyanra, amilyennek ő szeretné, azokkal az emberekkel, akikre szüksége van a tanulás folyamatához.

Ezután pedig nincs más, mint tudni, hogy igenis mindenki a saját életéért felel, annak történéseiért, és az egyetlen, aki változtatni tud rajta, az csakis ő maga.

Theta Healing

Éppen ezért fontos, hogy ismerjük meg önmagunkat, ne csak az elménk által gyártott burkot, amit a külvilág is lát és amit önmagunkkal is láttatni szeretnénk, hanem fedezzük fel mögötte az igazi valót.

Így hát, ha szemléletváltásra van szükségünk, akkor keresve sem találhatunk jobbat a Theta Healing eszközeinél. Igen, először mindenki a tudományos magyarázatokra kíváncsi, de néha muszáj elengedni ezt, és arra is figyelni, hogy mi történik akkor, ha egész egyszerűen csak hiszünk valamiben. Először szokatlan és furcsa, majd pedig egyre érdekesebb, izgalmasabb, majd felemelő és hihetetlen, végül pedig a bizonyosság, hogy igen, ezt mi teremtjük magunknak.

Ha úgy érzi, hogy kellően nyitott egy ilyen új élmény megtapasztalására, és szeretné megismerni önmagát, keresse bizalommal a thetaforras.hu oldalt, ott minden szükséges információt megtalál.

Ne várjon holnapig! Kezdje meg még ma, hogy holnap egy új valóságot kezdhessen!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!