mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Felújítható a gépjármű injektora? (x)
2019-05-24 13:32 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ez az a rettegett kérdés, amellyel a legtöbb dízel gépjármű tulajdonos már szembesült az évek folyamán.

Olyankor terelődik erre a gyanú, amikor a gépjármű gyorsításkor nem húz, egy-két injektor hibája miatt a motor teljesítménye egyenlőtlenné válik és emiatt dadog a jármű. Ezen kívül hallható lehet még menet közben kopogás, és termelődhet több füst is.

Több porlasztó típus van forgalomban. Ezeknek a gyári élettartamára befolyással van a sofőr vezetési stílusa, az üzemanyag minősége és a beépített alkatrész minősége is.

Bizonyos injektor típusok esetében az alkatrészek megjavíthatóak vagy felújíthatóak, amennyiben dolgos és hozzáértő kezek közé kerülnek. Vannak olyan típusok azonban, amelyekről kijelenthetjük, hogy sajnos nem felújíthatóak. Nem a hiba forrása miatt, hanem mert nincs lehetőség alkatrészek pótlására.

A "felújítható-e a gépjármű injektora?" kérdésre a fenti kettő válasz létezik, de nézzük, részletesen melyikbe milyen esetek tartoznak..

1. Amikor az injektor NEM FELÚJÍTHATÓ

A Piezo kristályos injektor típusok felújítására sajnos ez az egyetlen válasz adható. A gyártó sem szerelési utasításokat, sem utánrendelhető alkatrészeket nem biztosít az injektorokhoz.

Ebben az esetben az még sajnálatosabb, hogy a gépjármű tulajdonosának jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia ahhoz, hogy új injektort vásároljon az autójába. Az ezzel kapcsolatos szerviz költségek elenyészőek az új alkatrész árához viszonyítva. Szerencsére van egy ötletünk, hogy melyik cégnél kaphatják a legjobb árat új injektorok vétele esetében! Legalul olvashatják.

2. Természetesen FELÚJÍTHATÓ

Ebbe a kategóriába tartoznak a Delphi, a Bosch és a Denso injektorok. A gyári alkatrészek utánrendelhetőek, melyekkel a felújítás tökéletesen kivitelezhető.

A Bosch elektromágneses és mechanikus injektorai mindig felújíthatóak. A legtöbb esetben ennek a gyártónak a porlasztói a versenytársakkal szemben sokkal strapabíróbbak, és emellett még az élettartamuk is hosszabb.

Ha injektor bevizsgálás vagy felújítás témában keressük a választ, a segítségünkre a Tamorin Kft. siet. Szó szerint siet, mivel országos lefedettségű szervizhálózatuk az ország bármely pontján rendelkezésére áll. Az injektort 24 órán belül fel tudják venni az Ön által megadott helyszínről. Megjavítják vagy felújítják, és pár napon belül visszaszállítják. Szolgáltatásuk kényelméhez egy éves minőségi garancia is jár Önnek. Keresse bátran őket, mert a vállalkozás tanácsadással is szívesen áll a bajba került autósok rendelkezésére.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!