mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Balogh Erika
Balogh Erika
Insomnia Reklámügynökség
stratégiai tervező


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ferplast, a sokoldalú márka (x)
2019-05-24 14:34 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Amikor valaki meghallja, hogy Ferplast, szinte azonnal a kisállattartás jut eszébe. De vajon miért van ez így?

A Ferplast - az eredetileg Olaszországból származó cég -, mint márka, már több, mint 40 éve tartozik az élbolyba az állatfelszereléseket gyártó márkák között, de még azon belül is messze vezeti a listákat. Ezen termékek ma már világszerte mindenhol ismertek és ugyanennyire közkedveltek is, mivel kiváló minőségüknek, praktikumuknak, valamint a komfortjuknak hamar híre ment a világban. A legkeresettebb Ferplast termékek között megtalálhatjuk többek között a szállítóboxokat, különböző ketreceket, akváriumokat, fekhelyeket és kozmetikai eszközöket.

Amennyiben kisállatot szeretnénk tartani otthon, annak az egyik legalapvetőbb feltétele, hogy biztosítani tudjuk számára az ideális körülményeket. Ehhez pedig nem árt a szakértő segítség. Akár kutyáról vagy macskáról álmodunk, de lehet szó akár hüllőről, halakról vagy rágcsálóról is, a legfontosabb, amit megtehetünk értük, hogy a megfelelő minőségű felszereléseket választjuk ki. Ez rendkívül fontos, hiszen még a legkisebb állatnak is van lelke, érzése, így ha egy számára megfelelő közegbe csöppen, akkor minden bizonnyal jól fogja érezni magát.

Érdekes módon mégsem elegendő, hogy finomabbnál finomabb csemegékkel akarunk a kedvencek kedvében járni, rendkívül fontos, hogy törődjünk velük és élhető, biztonságos életteret, megfelelő környezetet alakítsunk ki a számukra. Ha olyan minőséget szeretnénk adni nekik, amilyet magunknak is kívánunk, akkor a Ferplast termékekkel garantáltan nem foghatunk mellé. Ezek segítenek abban, hogy mindent megadhassunk kedvencünknek, hiszen a több évtizedes tapasztalat garantált sikerélménnyel kecsegtet, arról nem is beszélve, hogy igazán a kisállatok gondozása terén szerzett a Ferplast hírnevet.

A Ferplast termékekről egytől-egyig elmondható, hogy rendkívül jó minőségűek, így biztosra vehetjük, hogy kedvencünk biztonságban és kényelemben tölti mindennapjait. Továbbá minden ketrec, szállítóbox, akvárium és egyéb kellékek az adott állatfaj sajátosságaihoz lettek kialakítva, így biztosan komfortosan fogja érezni magát a kisállatunk.

Éppen az ő kényelmük miatt ne féljünk szakértő segítséget kérni és elfogadni, hiszen a kisállatok életkörülményeinek a maximalizálása mindannyiunk érdeke.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!