mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A tökéletes első benyomás plasztikkártyával (x)
2019-05-24 15:37 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Mikor egy vállalkozást képvisel az ember, mind a megjelenés, mind pedig az ügyfélnek kiadott tárgyak külseje jelentős befolyással bír a rólunk kialakított véleményre.

Ha azt szeretnéd, hogy már a bemutatkozáskor mély, pozitív hatást gyakorolj az ügyfelekre, érdemes egy egyedi plasztikkártyát adnod nekik, ami minden fontos adatot elárul a másik félnek.

Milyen plasztikkártyákat készíttethetsz?

Alapvetően két fajta kártya létezik. Olyan, amelyen az adatokat fehér alapra nyomják, és olyan, mely átlátszó alapon hirdeti a legfontosabb információkat.

A fehér alapra készülő kártyák képviselik a plasztikkártyák hagyományos vonalát. Ezekre színesen, fotóminőséggel kerülnek rá az adatok. A legtöbben ezt választják, amikor a kártyák tervezésére kerül a sor.

A modern vonal képviselői az átlátszó alapra készülő darabok. Ezek igazi sci-fi élményt nyújthatnak, hiszen majdnem olyanok a nem színes alappal, mintha csupán lebegnének a betűk a semmiben. Azoknak, akik mély benyomást szeretnének elérni, hogy az ügyfél biztosan emlékezzen a cégre, ezt a fajtát ajánlja a Promoprint webáruház.

A gyártás ára

Minden adag kártya más árazást kap. Ez azért van, mert a végösszeg nagyban függ a kártyára kerülő adatok és az elkészített kártyák mennyiségétől. Egy dolgot azonban garantálni tudnak a cégnél: minél nagyobb mennyiséget rendel valaki, annál olcsóbban jön ki egy darabra vetítve a dologból.

Mi kerülhet egy kártyára?

Ha a kérdést elolvasva az jutott eszedbe válaszként ,,Nagyon egyszerű, hát egy név, egy telefonszám és esetleg egy email-cím!", akkor még most érdemes tudnod,, hogy nem csupán ez kerülhet fel egy igazán különleges plasztikkártyára, hiszen QR kódok, sorszámok és vonalkódok is díszíthetik azt. Merj kreatív lenne és nyűgözd le leendő ügyfeleidet és partnereidet.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2019-ről 2020-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Körülbelül a 2019-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!