mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kádár Tamás
Kádár Tamás
Sziget Kft.
cégvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kreatív ajándék szülinapra
2019-05-24 16:06 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ha rendhagyó ajándékkal szeretnéd meglepni a családtagod, barátod, ismerősöd, akkor add neki ajándékba azt az újságot, ami a születése napján jelent meg.

A Szülinapi Újság az aznap megjelent napilapok híreit tartalmazza, de a legnagyobb meglepetés, hogy a főoldalon, fényképpel hozza nyilvánosságra az ünnepelt megszületésének hírét. Ehhez nem is kell mást tenned, mint keresni egy csecsemő- vagy kisbabakori fényképet, valamint kideríteni a születéskori adatait. Ha nincs ilyen képed, akkor sem probléma, hiszen akár totyogós kori is lehet, sőt igény esetén egy korabeli grafikát is lehet a fotó helyett a cikkhez kérni. Célszerű utánakérdezni, hogy mekkora súllyal és hosszal született, így meglepő apróságokat is bele lehet csempészni a folyóiratba. Arról nem beszélve, hogy tetethetsz bele személyes cikkeket, keresztrejtvényt saját megoldással, vagy akár személyre szóló horoszkópot is.

A szülinapi újságot többféle kiadásban is meg lehet rendelni. Általában 12 vagy 16 oldalas kiadásban már bőven elegendő oldalt tartalmaz, de mindezt megvédheted akár bőrkötéssel is. Sőt rendelheted merített hengerben vagy akár merített mappában, amikben igazán stílusos lesz az átadás. Mivel A/3-as méretben készül, így remek ötlet lehet hozzá a korhű, kávéházi újságlapozó, amivel sokkal könnyebb átadni, tárolni és természetesen lapozni. A méretének köszönhetően bárki számára tökéletesen olvasható. Ha pedig nem szeretnénk az egész újságot, akkor a címlapját is rendelhetjük keretben, ami ugyanazokat tartalmazza, mint a teljes verzió, csak bekeretezve, és remek dekorációs eleme lehet a lakás bármely helyiségének.

Ennek az újságnak az elkészítése általában 1 munkanapot vesz igénybe, így elég hamar a kezedbe veheted. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy pár órán belül van rá szükséged. Ilyenkor kell az S.O.S szolgáltatást választani, amikor néhány óra elteltével már személyesen át is veheted a budapesti ügyfélszolgálaton.

Ha már a készítésnél tartunk, akkor fontos megemlíteni, hogy a történelem során voltak olyan időszakok, amikor nem nyomtattak napilapot, vagy csak igen keveset. Ilyenek a háborús időszakok, bizonyos időben a vasárnapok és a hétfők. Emiatt előfordulhat, hogy az adott napról pont nincsen elegendő információ. Ezért ilyenkor, ami van, azt használják, valamint a környező napok fontos cikkeivel színesítik a szülinapi újságot.

Az átvétel módja történhet személyesen és postán keresztül egyaránt. Sőt, fizethetsz akár bankkártyával is, de a futárnak is készpénzben. Emellett megtalálunk egy extra lehetőséget is, miszerint - ezt csak előre utalás után érheted el - rögtön az ünnepeltnek kézbesítik az ajándékot.

Ha nem tudod, mivel teheted emlékezetessé a szülinapot, itt az alkalom! Rendelj szülinapi újságot!

(x)


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!