mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új műsorvezető debütált a TV2-n
2019-06-06 11:17 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Idén már Arnóczky Noémi magyar énekesnővel az oldalán vezeti a nagy sikerű Építkezők című műsort Czető Roland.

2018-ban indult a TV2-n az Építkezők című televíziós magazinműsor, mely észrevétlenül tájékoztat, szórakoztat minden olyan témában, amely az otthonunk felújításával, építésével, átalakításával kapcsolatos. A stáb figyelembe veszi a lakáspiac innovációját, történéseit, céljuk bemutatni a valódi építkezést, lakásfelújítást és a lakásdizájn sokszínűségét.

A műsor harmadik évadára Czető Roland új műsorvezető társat kapott Arnóczky Noémi személyében. A forgatások már javában zajlanak, az eddig leginkább az énekesi karrierjére koncentráló Noémi pedig rendkívül hamar felvette a fonalat.

"Eddig az a tapasztalatom, hogy Noémi nagyon ügyes, nem jelentett neki problémát belerázódni az új feladatba. Tavaly nekünk például időbe telt, mire rájöttünk, hogy sokkal könnyebben beszélek, ha nem egy előre betanult szöveget kell elmondanom, hanem inkább a saját szavaimmal élhetek" - magyarázta Czető Roland.

Arról is beszélt, bár új műsorvezető társa csak most debütál a képernyőkön, sokszor olyan dolgokat tud kérdezni, olyan meglátásai vannak, ami személy szerint neki sosem jutnának eszébe. Ezzel pedig még színesebb, még sokoldalúbb lesz a magazin, aminek a nézők lehetnek a legnagyobb nyertesei.

Czető Roland elárulta, idén próbálják legalább olyan magas színvonalon készíteni a műsort, mint tették azt az előző évadban. Természetesen adásról adásra mindig egyre jobbra törekednek, szeretnék a legtöbb oldalról bemutatni az adott témát, legyen szó akár egy szobafestésről, tapétázásról vagy egy exkluzív fürdőszoba átalakításról.

Arnóczky Noémi úgy fogalmazott, nagyon klassz az Építkezőkben műsorvezetőként részt venni, hiszen egy teljesen új terepről van szó számára.

"Talán egy jó fordulat az Építkezők műsorában, hogy egy nő is dolgozik rajta, hiszen rengeteg nő él Magyarországon egyedül, sokan vállalkoznak arra, hogy építkezzenek. Szerintem nekik is adhat egy löketet, hogy valaki egy ilyen műsorban női oldalról nézi a dolgokat. Ez egy új színfolt lehet és bátorítja a hölgyeket arra, hogy vágjanak bele a projektbe" - nyilatkozott.


További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!