mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Geometry díjnyertes kampánya
2019-06-17 12:48 [Marketinginfo.hu]

Az ezüst és arany mellett különdíjat is nyert a Geometry cégcsoport munkája az idei Hipnózison.

Az idei Hipnózison craft és digitális kategóriákban egy aranyat és egy ezüstöt nyert a Geometry cégcsoport a Müpa Budapest megbízásából készített, A látható Wagner című munkája. A kampány során az ügynökség a Wagner-napok rendezvénysorozatnak alkotott új dinamikus arculatot digitális technológiával, hangképelemző szoftver segítségével.

A kampányt különdíjjal is jutalmazták, így a verseny történetében először, a Hipnózis év alkotása mellett a Geometry pályázatát is tovább küldte a zsűri az őszi EPICA versenyre, ahol a nemzetközi mezőnyben is próbára teheti magát.

"Rendkívül büszkék vagyunk a Hipnózison elért eredményekre és külön megtiszteltetés, hogy a kampány ősszel az EPICA-n versenyezhet tovább. A Wagner-napok új arculatának tervezésekor a rendezvény látogatókörének bővítése mellett az volt a célunk, hogy a műfajt befogadhatóbbá tegyük a szélesebb közönség számára. Ennek érdekében nem csak sztenderd kommunikációs megoldásokat használtunk, hanem olyan elgondolkodtató vizuális világra alapoztuk a koncepciót, amivel egy tágabb célcsoport is könnyebben megszólítható" - mondta Sályi Réka, a Geometry cégcsoport ügyvezető igazgatója.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!