mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kültéri szenzoros solar megoldások (x)
2019-06-21 09:13 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A kültéri lámpák az év minden napján az esti sötétedéstől szükségesek. A leghasznosabb kiviteleknek a Steinel XSolar családot nevezhetjük, mivel a napelemes működésének köszönhetően a villanyóra nem pörög.

Miért a Steinel?

A legtöbb gyártó foglalkozik solar lámpatestek előállításával. Sőt, már olyan cégek kezéből is kikerültek ilyen típusok, amelyeknek korábban nem a villanyszerelés volt a fő szakterületük.

Ezzel ellentétben ez a vállalkozás már több mint 20 éve a szenzorvezérelt fénytechnika szakértője. Német cég, mely a megszokott magas szintű német minőséggel és precizitással párosul. Termékeik között a kül- és beltéri lámpa megoldások is megtalálhatóak. Felhasználóbarát tervezés, praktikus tulajdonságok, és hosszú élettartammal rendelkező lámpa típusok találhatóak a kínálatukban.

Miért a szenzoros lámpa?

A solar termékek előnyeiről senkit nem kell meggyőzni. Mindenki számára világos az az elv, hogy ami ingyen elérhető, az jó. Kiváltképpen, ha ez egy világítás megoldás. A szenzoros kivitel is pont ennyire jó, de valamiért ezek a megoldások hazánkban még nem annyira elterjedtek.

A LED és szenzor technológiák szorosan összefüggnek a solar technikával. Széles körű felhasználási lehetőségeket biztosít ez a rendkívül modern technológia. A lakossági felhasználók mellett az cégek életében is fontos szerepet játszhatnak.

A szenzor továbbá érzékeny a mozgásra is. A lámpák egy adott érzékelési tartománnyal rendelkeznek, amelyben ha mozgást érez, fénykibocsátási állapotba kapcsol. A meghatározott késleltetési idő dönti el azt, hogy a lámpa meddig működik aktívan. Természetesen a folyamatos üzemelésre is képesek.

Intelligens reflektor ideális választás kertbe vagy garázskapuhoz. A világítás segítséget nyújthat védelmi szempontból is. Fényével azt is jelzi, ha idegen ólálkodik a környékünkön.

Hogyan működik?

A szenzoros lámpák érzékelik a környezet, és a napállások változásaihoz tudják igazítani a működésüket. Tehát akkor világítanak, amikor arra szükség van. Az esti órákban, vagy amikor éppen nincs szikrázó napsütés. A solar szenzoros rendszerek biztosítják a folyamatos megvilágítást, amennyiben a fényviszonyok ezt indokolttá teszik.

Egyes kivitelek esetében a lámpatest és az érzékelő két különböző helyen is elhelyezhető. Ezzel a megoldással az árnyékos vagy fedett helyek világításaként is használható megoldások.

Nemcsak külterületen, hanem beltéri lámpák esetén is előnyösen alkalmazhatjuk a szenzorok nyújtotta kényelmet. Egyes beltéri fali megoldások is felszereltek már ezzel. Így segítségükkel gondoskodhatunk például az éjszakai biztonságos közlekedésről is.

Az alkonylampa.hu weboldalon sok cikket olvashat a világítástervezés és világítás kivitelezés kapcsán is. Ha sikerült kiválasztani az ideális lámpa kivitelt, kínálatukból verhetetlen áron meg is rendelheti azt.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!