mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakner Bertold
Lakner Bertold
neo
kreatívigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A két oldalon járható létrák által kínált előnyök (x)
2019-06-21 10:59 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Tegyük azt ipari munkavégzés során, félprofi vagy magáncélú használathoz, a létrára mászás kivétel nélkül elővigyázatosságot igényel.

Tetszik vagy sem, aki létrára áll, az bizonyos szinten mindig kockáztatja a testi épségét. Nem is lehet kérdés, hogy ezt a kockázatot célszerű lehetőség szerint minimalizálni.

Hogyan lehet jó eséllyel elkerülni a létrával történő munkavégzés során a baleseteket? Mire kell figyelni a vásárlásnál, mik a megbízható és stabil létrák paraméterei? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe annak érdekében, hogy a későbbi használat során egy remekül használható munkaeszköz legyen a kezünkben?

Rövid bejegyzésünkben ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ, illetve megmutatjuk, hogy milyen előnyök szólnak a két oldalon járható létrák mellett.

Mik a jó ár-érték aránnyal rendelkező létrák tulajdonságai?

Manapság szinte elengedhetetlen, hogy csakis alumíniumból készült létrát vásároljunk. Ennek azért van jelentősége, mert az alumínium strapabíró, stabilitást ad, és könnyű a mozgatása.

Szintén fontos az egyszerű tisztíthatóság. Elvégre nagy valószínűséggel olyan környezetben is használnunk kell majd az eszközt, ahol a cipőnk talpáról szennyeződés kerülhet rá. Ilyenkor rendkívül előnyös, ha a tisztítást könnyedén el tudjuk végezni.

Ezen kívül nagy jelentősége lehet még a variálható hosszúságnak. Az eltérő körülmények különféle magasságot igényelhetnek, melyekhez nagyon is hasznos, ha tudunk alkalmazkodni.

Természetesen az sem hátrány, hogyha ezek az előnyös tulajdonságok megfizethető áron érhetők el.

A két oldalon járható létrák által kínált előnyök

Egy két oldalon is járható létra nagyobb rugalmasságot képes kölcsönözni nekünk a munkavégzéshez. Ha a helyzet éppenséggel úgy kívánja meg, hogy a létránk egyik vagy másik lába kínálja számunkra az ideálisabb pozíciót, akkor tetszés szerint felmászhatunk rajta.

Emellett nagyobb stabilitást is elérhetünk azáltal, ha az eszköz tetején mindkét oldalon tudunk állni egy-egy lábbal. Sőt, az igazán gyakorlottak még mozgatni is képesek a létrát ebben a helyzetben.

További kiemelt tulajdonságok

Egész bátran állíthatjuk, hogy a Krause által gyártott létrák egy egészen új színvonalat képviselnek. A cég ugyanis küldetéseként tekint arra, hogy a magasban történő munkavégzést a lehető leginkább biztonságossá, illetve hatékonyabbá tegye.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az általuk gyártott két oldalon járható létrákkal ezt a célkitűzést sikerült megvalósítaniuk. Ezek a munkaeszközök ugyanis mobilisak, hosszú élettartammal rendelkeznek, és stabilitást képesek adni a használat során.További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!