mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A két oldalon járható létrák által kínált előnyök (x)
2019-06-21 10:59 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Tegyük azt ipari munkavégzés során, félprofi vagy magáncélú használathoz, a létrára mászás kivétel nélkül elővigyázatosságot igényel.

Tetszik vagy sem, aki létrára áll, az bizonyos szinten mindig kockáztatja a testi épségét. Nem is lehet kérdés, hogy ezt a kockázatot célszerű lehetőség szerint minimalizálni.

Hogyan lehet jó eséllyel elkerülni a létrával történő munkavégzés során a baleseteket? Mire kell figyelni a vásárlásnál, mik a megbízható és stabil létrák paraméterei? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe annak érdekében, hogy a későbbi használat során egy remekül használható munkaeszköz legyen a kezünkben?

Rövid bejegyzésünkben ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ, illetve megmutatjuk, hogy milyen előnyök szólnak a két oldalon járható létrák mellett.

Mik a jó ár-érték aránnyal rendelkező létrák tulajdonságai?

Manapság szinte elengedhetetlen, hogy csakis alumíniumból készült létrát vásároljunk. Ennek azért van jelentősége, mert az alumínium strapabíró, stabilitást ad, és könnyű a mozgatása.

Szintén fontos az egyszerű tisztíthatóság. Elvégre nagy valószínűséggel olyan környezetben is használnunk kell majd az eszközt, ahol a cipőnk talpáról szennyeződés kerülhet rá. Ilyenkor rendkívül előnyös, ha a tisztítást könnyedén el tudjuk végezni.

Ezen kívül nagy jelentősége lehet még a variálható hosszúságnak. Az eltérő körülmények különféle magasságot igényelhetnek, melyekhez nagyon is hasznos, ha tudunk alkalmazkodni.

Természetesen az sem hátrány, hogyha ezek az előnyös tulajdonságok megfizethető áron érhetők el.

A két oldalon járható létrák által kínált előnyök

Egy két oldalon is járható létra nagyobb rugalmasságot képes kölcsönözni nekünk a munkavégzéshez. Ha a helyzet éppenséggel úgy kívánja meg, hogy a létránk egyik vagy másik lába kínálja számunkra az ideálisabb pozíciót, akkor tetszés szerint felmászhatunk rajta.

Emellett nagyobb stabilitást is elérhetünk azáltal, ha az eszköz tetején mindkét oldalon tudunk állni egy-egy lábbal. Sőt, az igazán gyakorlottak még mozgatni is képesek a létrát ebben a helyzetben.

További kiemelt tulajdonságok

Egész bátran állíthatjuk, hogy a Krause által gyártott létrák egy egészen új színvonalat képviselnek. A cég ugyanis küldetéseként tekint arra, hogy a magasban történő munkavégzést a lehető leginkább biztonságossá, illetve hatékonyabbá tegye.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az általuk gyártott két oldalon járható létrákkal ezt a célkitűzést sikerült megvalósítaniuk. Ezek a munkaeszközök ugyanis mobilisak, hosszú élettartammal rendelkeznek, és stabilitást képesek adni a használat során.További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!