mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Fertőtlenítő szerek és alkalmazási területeik (x)
2019-06-27 09:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Fertőtlenítés szempontjából manapság már mindenki alkalmaz erre a célra megfelelő terméket. De az, hogy milyet, az a fontosabb kérdés.

A kínálat végtelen

A rengeteg forgalomban lévő szerek megbonyolítják a választást, hiszen nagyon sok fajta, márka létezik már. Le kell szögeznünk előre, hogy nem feltétlenül a nevesebb termék a legjobb választás. Nagyon sok olyan szer létezik, amelyet esetleg nem ismerünk annyira, ezzel azt gondoljuk, biztosan nem is hatásos. De ez tévedés. Igenis meg kell ismerni olyan termékeket is, amiről azelőtt nem is hallottunk, lehet, hogy az ön számára pont az lesz a befutó.

Fő a környezettudatosság

Mostanában egyre közkedveltebbek a környezetbarát termékek. Ez egy igazán fontos küldetés minden ember számára. Az Ön háztartásában is előfordulhat a környezetbarát fertőtlenítés. A bioforce.hu webáruház oldalán megtalálhatja ezeket a szereket, mivel a vegyszermentes fertőtlenítésben ez a cég igazán otthon van.

A webáruház csakis olyan termékeket forgalmaz, amelyek 100%-ban megvédik a természetet, embereket, állatokat a káros vegyszerektől. Próbálkozzunk meg mi is a környezettudatos életmód betartásával megvédeni az élővilágot.

Gondoljon csak bele abba, mennyire káros, ha nap mint nap olyan fertőtlenítőket, vegyszereket használ, amelyek tele vannak olyan anyagokkal, amelyektől a hasznos mikroorganizmusok elpusztulnak, vagy akár mérgezők is lehetnek. Az állatok megeszik, belélegzik, megisszák. Ez pusztuláshoz vezet. A kisgyermekekre szintén nagyon veszélyes, és természetesen a felnőtt emberekre is. Ezért érdemes megfontolni a választást.

A cég honlapján ezek a termékek megtalálhatóak, megismerhetőek. A fertőtlenítő szerek kategóriában szappant és folyadékot találunk. Ezek a termékek hipoallergének, tehát nem okoznak bőrirritációt. A hatóanyaguk egy citrusgyümölcs alapú természetes biocid. Hatékonyan elbánik a vírusok, gombák, baktériumok sokaságával. Hosszan tartó védelmet ad a kezelt felületen, így a bacillusok nem telepednek meg egyhamar újra.

Használható a kéz, különböző eszközök, tárgyak, felületek fertőtlenítésére. Kellemes az illata, ezért abszolút nem érzi, hogy egy fertőtlenítőt használ.

A környezettudatos életmód természetesen nem kötelező senkinek, de azért érdemes elgondolkodni, hogy mennyivel hosszabbodik meg az élete egy állatnak, növénynek, embernek egyaránt, ha ezekre a kis apróságokra odafigyelünk.

Érdemes végigböngészni az oldalt, rendkívül széles a kínálat!További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2019-ről 2020-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Körülbelül a 2019-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!