mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd
Eurolex Consulting Media & PR
Account Manager


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Praktikus munkaruhák és kellékek (x)
2019-06-27 09:57 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A cukrász, felszolgáló és szakács munka igazából már nem is szakma, hanem maga egy művészet.

Az éttermekben és cukrászdákban nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatosan megújuló ízek megjelenítésére, forgalmazására. De nemcsak az ízek szempontjából fontos ez, hanem a külsőségek szempontjából is, hiszen rengeteg csodálatos alkotással találkozunk manapság, ezért a készítőiknek illő olyan ruházatot használniuk, amely összhangban van a létrehozott remekművekkel, valamint a felszolgáláshoz szükséges tökéletes ruházattal.

Érdemes odafigyelni a munkaruhára is!

Mostanában nagyon divatos ruhákat, cipőket és kiegészítő kellékeket kaphatunk a szakmához kapcsolódóan. A cukrászat rengeteg odafigyelést, kreativitást, kitartást igényel, de ahhoz, hogy mindez kivitelezhető legyen, minden esetre megfelelő és kiváló minőségű cukrász kellékeket kell, hogy alkalmazzunk, valamint odafigyeljünk a megfelelő munkaruházat viselésére is.

Egy cukrászdának, étteremnek vagy akár egy profi háziasszonynak is fontos, hogy hatékony eszközöket, kellékeket használjon ahhoz, hogy elkészíthessék az egyedi ételkülönlegességeket, a felszolgált ételek esetében pedig fontos, hogy a viselt köpeny, kötény odaillő legyen, mert a vendéget nemcsak a felszolgált és elkészített étellel lehet elkápráztatni, hanem a viselt ruházattal egyaránt.

Az ehhez kapcsolódó témában találunk egy weboldalt, ami nem más, mint a Chefs.hu, ahol ezekhez a szakmákhoz tartozó ruhákat, cipőket és kiegészítő kellékeket ismerhetjük meg. A webáruházban kapható termékek között elég nagy választék kínálkozik a vásárlók számára, így mindenki megtalálja a neki megfelelő darabot, akár hölgy vagy férfi vevőről legyen szó.

Lássuk a cég kínálatát!

A különböző kötények, köpenyek, kabátok, cipők, klumpák, papucsok igen sok színben és méretben elérhetők. Lehet a mintás, virágos, csíkos, egyszínű ruházat között választani, a papucsok és cipők kínálatában is megtalálhatjuk a merészebb és visszafogottabb színek mindegyikét, valamint a méretezési szempontok alapján is minden lábra megfelelnek. Némely lábbelinél a biztonság érdekében acélbetét található a felső részben, a talpbetétek pedig úgy készülnek, hogy az egész napos munka után se legyen az megterhelő a viselője számára. A felszolgáláshoz szükséges kellékek is megtalálhatóak, amelyek választéka szintén nagyrétű.

Nos, kedves vendéglátás területén dolgozók! Remélem, sikerül a lehető leghatékonyabb kelléket, ruhákat és cipőket kiválasztani a Chefs.hu webáruház kínálatából. Ne feledjük, hogy a megjelenés sokat számít!További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!