mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Erdei Tamás
Dr. Erdei Tamás
Metropol
főszerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Gyémántszerszámok a hatékony munkavégzéshez (x)
2019-06-27 10:25 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A különféle márvány, gránit, illetve egyéb burkolóanyagok hatékony megmunkálása kizárólag minőségi, és erre a célra gyártott eszközök segítségével kivitelezhető.

Az egyes munkák eltérő jellege és specifikus kívánalmai szükségessé teszik a hozzávaló szerszámok megvásárlását.

Például nagy valószínűség szerint szükség lesz akár vágáshoz, akár polírozáshoz vagy fényezéshez használható tárcsákra. Ezek közül is egyaránt kellhetnek a száraz, illetve a vizes használatra kialakított darabok.

A megvásárolt tárcsákra speciális burkolatokat kell majd illesztenünk, amennyiben a megmunkált anyag jellege azt teszi indokolttá. Ezen kívül nem árt, ha akad a kezünk ügyébe gyémánt polírozó hasáb, különféle lyukmarók vagy egyéb kiegészítők.

Rövid bejegyzésünkben különféle gyémántszerszámokat ajánlunk az olvasó figyelmébe.

Vágáshoz, illetve polírozáshoz javasolt tárcsák

A www.csempevago-lapszintezo.hu kínálatában egyaránt találhatunk a vágáshoz használható gyémánttárcsákat, illetve a csiszolásra és polírozásra alkalmas gyémántszemcsés tárcsákat.

A gyémánttárcsák kategóriájának választékát böngészve tovább specializálhatjuk a keresést a száraz, illetve a vizes vágásra ideális darabokkal. Ezek az eszközök egytől egyig nagy vágási sebességet és precíz megmunkálást tesznek lehetővé. Gond nélkül megoldható velük akár a márvány, a gránit vagy az egyéb burkolóanyagok vágása is.

Szintén remekül alkalmazhatók ezekhez a típusú anyagokhoz a különféle gyémántszemcsés csiszoló, illetve polírozó tárcsák. Nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, és a fordulatszám szabályozós sarokcsiszolóra illesztett tépőzáras tányér segítségével nagyban megkönnyítik a munkavégzést.

Különféle gyémánt lyukfúró szettek

Eltérő méretben, az adott helyzetben épp szükséges méretű lyukak kifúrására remekül alkalmazhatók a gyémánt lyukfúró készletek.

Egyaránt alkalmasak a száraz, illetve a vizes használatra is. Tetszés szerint illeszthetők akár egy sarokcsiszolóra vagy fúrógépre egy adapter segítségével. Amennyiben a velük való munkavégzés hűtéssel történik, úgy megnövelhető az élettartamuk. Ettől függetlenül hűtés nélkül is lehetséges a használatuk.

Kiegészítők a gyémántszerszámokhoz

Ahhoz, hogy az általunk kiválasztott gyémántszerszámot gond nélkül tudjuk használni, bizonyos esetekben be kell szereznünk mellé egy-egy hasznos kiegészítőt is.

Ilyen lehet például a tépőzáras tányér, amivel a különféle polírozó és csiszoló tárcsák sarokcsiszolóra való illesztéséhez fog majd kelleni.

Szintén jó szolgálatot tehet egy gyémánttárcsa élezőkő, ami képes megnövelni az általunk vágásra használt tárcsa hatékonyságát.

A különféle méretben és kialakítással kapható lyukfúró kitámasztók hasznosságát pedig akkor érezzük, amikor a lyukak fúrásánál biztosítják nekünk a kellő stabilitást.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!