mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új kulturális, kreatív és oktatási ügyfelek a MITTE portfóliójában
2019-06-25 11:20 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A MITTE új ügyfelei között megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, vezető felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is.

Az ügynökség kulturális profilú ügyfelei között szerepel a régió egyik legnagyobb műkereskedelmi intézménye, a Virág Judit Galéria, amelynek teljeskörű sajtókommunikációt biztosít a MITTE Communications. A felvezető kommunikációs kampánynak is köszönhetően magyar eladási rekorddal zárult a galéria 2019-es tavaszi aukciója, ugyanis hazai árverésen még soha nem kelt el magyar festőnő képe 100 millió forint fölött.

2019 során az ügynökség megújította a - Magyarország legrégebbi magánkézben lévő kortárs galériái közé tartozó - Várfok Galéria arculatát, ami a kortárs jelleg mellett is megtartotta a folytonosságot jelentő, közel 30 éves vizuális alapokat. Az újonnan választott karakteres terrakotta alapszínre épülő, minimalista arculat teret enged a jelenkori művészeti tartalomnak.

A professzionális műtárgybefektetési tanácsadással foglalkozó Artadvisory Budapest számára pedig átfogó szolgáltatást bemutató kiadványt készített a MITTE.

Az Óbudai Egyetem hazánk második legnagyobb, döntő mértékben műszaki képzést folytató felsőoktatási intézménye is a MITTE csapatát választotta, hogy egy új, minden célcsoporttal kommunikálni képes vizuális megjelenést tervezzen számára. Az Óbudai Egyetem arculati rendszere ernyőmárkaként fogja majd össze a karokat.

A Stay In Hungary Magyarország első és egyedüli ingatlantanácsadás, tervezés és projektmenedzsment fókuszú cégének kiemelt imázskommunikációs feladatait is a MITTE csapata végezte. A márka 10 éves fennállása alatt 2019-ben negyedik alkalommal nyerte meg az Év Irodája Díjat. Az ügynökség arculati elemek megújításával, a cég szolgáltatásait bemutató infografikák készítésével és PR, illetve social média eszközök segítségével erősítette a független ingatlantanácsadó cég márkaépítését.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!