mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hogyan lehet az esküvőd felejthetetlen, kihagyhatatlan buli? (x)
2019-06-27 10:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az a bizonyos nagy nap... Mikor életed szerelmével az oltár előtt kimondjátok a boldogító igent, ezzel összekötve az életeteket, hogy eztán belevágjatok életetek következő izgalmas szakaszába.

Az új közös kalandok előtt azonban még vár rátok egy sok izgalommal, stresszel járó másik kaland, a nagy nap megszervezése.

Mindenkinek más a fontos. Vannak, akik meghittséget szeretnének a szűk családi és baráti körrel, de olyanok is akadnak, aki a királyi családok luxusa és csillogása közepette akarják kimondani a boldogító igent, majd végig bulizni az éjszakát immár házastársakként. Mikre kell mindenképp odafigyelni?

Az előkészületek: barátokkal, profi segítséggel vagy kettesben?

Mielőtt bármi komolyba belekezdenétek, az első és legfontosabb döntés, amit meg kell hoznotok, hogy kettecskén, néhány baráttal vagy professzionális segítséggel szeretnétek-e megszervezni a nagy nap menetét. Rengeteg különböző gondolkodású pár van, és ez teljesen rendben is van.

Legtöbb esetben a leendő férj egyszerűen hátradől, és átadja leendő nejének a szervezést, hiszen minden kislány már kisgyermek korában megtervezi az álomesküvőt, az álomruhát. Az egyetlen dolog, ami változik az évek során, hogy az álombéli szőke herceg fehér lovon egy sokkal reálisabb formát ölt, korona helyett biztonságot, ló helyett inkább kocsiban siet szerelméért.

Akadnak olyan párok is, akik teljes harmóniában kettecskén szeretnének meghozni minden döntést, míg sokan vannak azok is, akik legjobb barátaikkal karöltve szervezkednek.

Bármelyik megoldás is áll hozzátok legközelebb, az mindenképp jusson eszetekbe, hogy egy esküvőszervező profi segítsége, hatalmas tapasztalata csak előnyhöz juttat majd titeket.

A vendéglista

Ha már megvan, hogy kivel vagy kikkel szeretnétek megszervezni a nagy napot, következhet a második legfontosabb döntés: a násznép névlistájának összeállítása. Csak a szűk baráti kör, és a legkedvesebb rokonok között vagy hatalmas tömegben éreznétek igazán jól magatokat, ahol a munkatársakon át a harmadunokatestvérek is tiszteletüket teszik?

Hol akarjátok kimondani a boldogító igent?

Külső vagy belső helyszín? Vidék, város vagy külföld? Hatalmas tánctér vagy apró, meghitt étterem? Minden a Ti kezetekben van. Minden úgy történik majd, ahogy Ti megálmodtátok. Egy gyönyörű dekoráció és a számotokra legfontosabb személyek társaságában az esküvő nem is lehet más, mint tökéletes.

Mikor válogattok a helyszínek között, azt tanácsoljuk, tartsátok szem előtt, mekkora vendégsereget vártok. Lesz olyan, aki csak a ceremóniára hivatalos? A vacsora és a ceremónia helyszínének kiválasztásakor is tervezzétek meg, kit hova szeretnétek majd ültetni! A gyerekeknek érdemes apró sarkot kialakítani, míg az ünnepi dőzsölés helyszínén az idősebbeket érdemes a mosdó környékére ültetni!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!