mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Illisz László
Dr. Illisz László
Heti Válasz
felelős szerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Irodai kávéfőzés profi szintre emelve (x)
2019-06-27 11:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Volt idő, amikor Magyarországon a kis kotyogók jelentették a munkahelyi vagy az otthoni kávézást; a jellegzetes formát, és a semmivel össze nem téveszthető hangot szinte mindenki felismeri.

Mára viszont sokat változott a világ, és egyre több háztartásban jelennek meg az automata kávéfőzők, a munkahelyeken pedig szinte kivétel nélkül valamilyen kávégépet használnak.

De a kávék terén is óriási a fejlődés: a minőségi keverékek, az egzotikus fajták egyre népszerűbbek, az emberek pedig bátran kísérleteznek, és szívesen kóstolnak meg egy-egy különleges pörkölést.

A kávézás kultúrája

A fenti kifejezés igen árulkodó. Arra utal, hogy a kávé nem egy egyszerű ital, amit gyorsan felhajtunk, hanem több annál. Olyasmi, amit élvezettel fogyasztunk. Aminek megadjuk a módját, hogy kiélvezzük azt a néhány percet, amíg elkortyoljuk a csésze gőzölgő feketénket. Nem ragadunk le egy kávéfajtánál, hanem újabbnál újabbakat próbálunk ki. Az eszpresszó mellett nyitottak vagyunk egy különleges lattéra, de a nyaralás során a helyi kávékba is szívesen belekóstolunk.

A kávézás kultúrájához természetesen a jó minőségű kávégépek is hozzátartoznak, amik kihozzák a kávé aromáját, és igazán finom ízeket produkálnak. Ilyen gépekkel hosszú ideig csak a kávézókban találkozhattunk, ma azonban már haza - vagy épp az irodába - is lehet vinni őket. Mint például a Nivona CafeRomatica 520-at, ami kívül egyszerű, belül azonban mindent tud, ami egy remek kávé készítéséhez kell.

Nem kell kompromisszumokat kötnie a kávékészítés során

Az igazán jó kávégépek ismertetőjele, hogy minden olyan funkciót tudnak, amit a nagyobb, kávéházi testvéreik, csak praktikus, kisebb "testben". Persze a dizájn is fontos, de nem az készíti a kávét. Lehet ugyanis egy kávégép tetszetős, ultramodern külsejű, a lényeg mégis az, hogy minőségileg megbízható legyen.

A Koffein Service által bérbe adott Nivona kávégépek technikailag kiforrottak, több funkciót is tudnak, és könnyen kezelhetők, így mindenki elkészítheti velük a kedvenc italát. Legyen az egy ízletes cappuccino, hosszú kávé vagy latte macchiato a tetején krémes tejhabbal. Emellett a kávé erőssége és hosszúsága is állítható, ami azért praktikus, mert egy közösségben mindenki másként issza a kávét.

A Nivona 520 a környezettudatos vállalkozások számára is jó választás, ugyanis energiatakarékos a működése, így nem fogyaszt sokat. A kávézacc sokrétű felhasználhatósága miatt a kollégák szívesen hazaviszik azt magukkal, hogy aztán növényeik tápjául, vagy akár bőrradírként felhasználják otthonukban. A minimális helyigénye miatt egy kisebb cég is jól jár vele, arról nem is beszélve, hogy az elegáns, matt fekete színének köszönhetően minden irodába, teakonyhába vagy étkezőbe remekül illik.

A halk darálás szintén "alapfelszereltség" a Nivona kávégépeknél, csakúgy, mint az automatizált tisztítás, mert lássuk be, senki nem szereti a "piszkos munkát", a kávét viszont annál jobban.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!