mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Környezettudatos életvitel a vegyszerekkel teli világunkban (x)
2019-06-27 12:57 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Napjainkban a legtöbben egyre nagyobb figyelmet fordítunk az egészségmegőrzésre, és emellett a környezetünk megóvására is.

A tudatos vásárlásnak ki kell terjednie az élelmiszerek mellett azokra a vegyszerekre is, amelyeket a mindennapi életünk során alkalmazunk.

Az ideális kemikália

A társadalmi felelősségvállalás a gazdaságosság mellett még a tisztítószerek vásárlásakor is kulcsfontosságú. A Dr. Schnell tisztítószer vállalat cégpolitikája pont erre hívja fel a figyelmet. A cég teljes tevékenységét az Egyesült Nemzetek Környezetvédelmi és Fejlesztési Bizottsága a következőképpen foglalta össze: ökológiai fenntarthatóság, társadalmi fenntarthatóság és gazdasági fenntarthatóság.

A vállalat elkötelezett híve a fenntarthatóságnak. A céljaikat és az eredményeiket is rendszeresen publikálják a környezetvédelmi nyilatkozatukban. A Dr. Schnell nem csak beszél róla, hanem munkájával tesz is ezért. Már 2013-ban Németországban elnyerték egy független zsűri elbírálása alapján a német Fenntarthatósági Díjat. 2018-ban már az arany minősítést is elérték.

Környezetvédelmi támogatás

Az általuk előállított és forgalmazott tisztítószerek a legkisebb mértékben gyakorolnak hatást a környezetre. Ez már az előállításuk során is kiemelt szerepet kap, másrészt a használatuk során is, amikor az iroda vagy üzlethelyiség takarítása közben mi ezekkel az anyagokkal érintkezünk.

"A legjobb energia az, amit egyáltalán nem vesznek igénybe. És ha valami felhasználásra kerül, a lehető legkisebbre akarjuk csökkenteni a környezetre gyakorolt hatását." Ez a cég mottója, és cégpolitikájuk abszolút mértékben eleget is tesz ennek.

Hiszen a vállalat teljes gépjárműparkja zöld, azaz széndioxid kibocsátásától mentes eszközökkel felszerelt. Ennek köszönhetően már a mobilitásban is elérték a legmagasabb környezetvédelmi szintet. Környezetbarát termékeik előállítása és felhasználása is példaértékű.

Az előállítás folyamata

A termékek gyártása száz százalékosan Németországban történik. Így a németektől megszokott precíz, alapos és minőségi színvonalat hozzák. A termékek előállításához szükséges erőforrást nagy részben megújuló energiaforrásból származó villamosenergia fedezi.

Ezzel is az éghajlatváltozás szempontjából fontos globális környezeti egyensúlyt próbálják megteremteni. A vállalat keze szerepet játszik egyes éghajlatvédelmi projektek támogatásában is.

A Dr. Schnell által előállított termékek használatával, melyek alkotórészeikben is követik a környezettudatosságot, mi is tehetünk környezetünkért és magunkért egyaránt. Csak természetes anyagokat használnak fel a gyártás során, ezért a vegyszerekkel szembeni allergiás reakciókat is kiküszöbölték.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!