mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A kölcsönfelvétel egyszerű és gyors módja a Providentnél (x)
2019-06-28 13:57 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A lakásfelújításról és korszerűsítésről nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy egyrészt időről időre elkerülhetetlen feladatok, másrészt meglehetősen sokba kerülnek.

Főként igaz az utóbbi állítás a mai piaci viszonyok közepette. Ha a munkálatokhoz szükséges anyagokat még be is tudjuk szerezni elviselhető árakon, a kivitelezői áraktól viszont minden bizonnyal a hajunk égnek fog állni. Manapság hihetetlenül drágán dolgoznak a festők, burkolók és a többi szakember is.

A felújítási munkálatokat pedig sokáig halogatni nem lehet. Amennyiben gyorsan és problémáktól mentesen szeretnénk pénzhez jutni, akkor erre megoldást kell találnunk.

Rövid bejegyzésünk a kölcsönfelvétel egyszerű és gyors módját mutatja be a Provident segítségével.

A Provident kölcsönök által kínált előnyök

A Provident immáron 18 éve meghatározó szereplő a személyi kölcsönök itthoni piacán. Legyen szó bármilyen élethelyzetről, az általa kínált különféle kölcsönök biztosítani fogják számunkra a hatékony és gyors segítséget.

Nagy előny a szolgáltatások kapcsán, hogy rejtett és extra költségek formájában nem fog minket meglepetés érni. Emellett azt is érdemes kiemelnünk, hogy a Provident kölcsönöket igénybe véve sem a kamat mértékének, sem pedig a THM értékének változásától nem kell tartanunk.

Kölcsönfelvétel egyszerű formában

A Provident által kínált szolgáltatások másik nagy előnye az egyszerűség. Az igényelt kölcsönök banki átutalás formájában kerülnek folyósításra, emellett pedig a törlesztésük is banki tranzakció útján történik.

Amennyiben többet szeretnénk megtudni a feltételekről, érdemes vetnünk egy pillantást a Provident hitelkalkulátorára.

Hogyha kérdésünk merülne fel, akkor egészen bátran tudunk a Provident munkatársaihoz fordulni. Egy általunk megadott időpontban ugyanis telefonon felkeresnek minket, vagy pedig személyes konzultációra való igény esetén országszerte 22 hitelpontban várják a kérdéseinket.

A Provident Otthoni Szolgáltatása

A Provident Otthoni Szolgáltatásához képest nehéz elképzelni olyat, ami jobban szolgálná a kényelmünket.

Egész pontosan ki sem kell mozdulnunk otthonról, mert az Otthoni Szolgáltatás igénylése esetén a hitel házhoz jön. Ebben az esetben az otthonunkban keres fel minket az illetékes munkatárs, és pozitív hitelbírálat esetén egyből hozzá is juthatunk a szükséges pénzösszeghez.

De nemcsak az igénylés, maga a törlesztés is személyesen történhet meg a mi otthonunkban. Nincs többé felesleges utazás, kényelmetlen sorban állás vagy elfecsérelt idő. Ennél kényelmesebb megoldást nehezen tudnánk elképzelni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2019-ről 2020-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Körülbelül a 2019-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!