mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mémbisztró a MediaComnál
2019-07-04 09:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

"Létfontosságú, hogy időnként olyan dolgot csináljunk, ami nem létfontosságú". Ezzel a mottóval indított új rendezvénysorozatot a MediaCom.

A mottó Mérő László matematikustól származik, aki az ügynökség belső inspirációs sorozatának első vendége is volt. A kötetlen beszélgetés célja - a mottónak megfelelően - az, hogy az egyre gyorsabban változó, mind összetettebb piacon legyen alkalom és mód a közös megpihenésre, a közös gondolkodásra, az egymás közötti "mémcserére".

A Mémbisztró ötletgazdája Kun Miklós, a MediaCom stratégiai igazgatója. A Mémbisztró negyedévente nyit ki: a tavaly téli első kiadás vendége Mérő László volt, míg idén tavasszal az ügynökség Gundel Takács Gábort látta vendégül egy beszélgetés erejéig.

"A mérnökök a gépeket, az orvosok az élőlényeket, a kőműves a falakat, a kommunikációs szakemberek pedig a kultúrát elemzik és építik üzenet-rendszereken keresztül. A Mémbisztrót azért hoztuk létre, hogy a kultúránk és hétköznapjaink gondolati alapelemeire csodálkozzunk rá - értékeket keresve. Abban bízom, hogy egy-egy hazavitt mém nem csak a munkánkban, de személyes életünkben is segíthet megnyitni saját útjainkat" - mondta el Kun Miklós.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!