mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nemzetközi díjat nyert a MasterChef VIP promo videójával a TV2
2019-07-10 09:20 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A világ egyik legrangosabb marketing kampányokat díjazó eseményén, a Promax Global Exellence-en Bronz díjat nyert Los Angeles-ben a TV2.

A csatorna történetében először kapott jelölést, a MasterChef VIP promo filmje a Nem Fikciós Program Kampány kategóriában versenyzett, és hatalmas magyar sikerként díjazott lett.

Június 6-án Los Angelesben adták át a világ egyik legrangosabb marketing kampányokat díjazó eseményének, a Promax Global Exellence-nek elismeréseit. Az idei versenyben a TV2 is jelöltként szerepelt - történetében először - a Nem Fikciós Program Kampányok kategóriájában. A MasterChef VIP promo filmje másik kilenc alkotással szállt versenybe, s végül hatalmas magyar sikerként Bronz díjat nyert. A mű alkotója Pistár László, a TV2 csoport promo vezetője és Steven Lővy promo producer.

"Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert hosszú évek óta magas színvonalon készítik a TV2 Csoport promócióit. A világ egyik legrangosabb eseményén díjat nyerni pedig fantasztikus eredmény. Gratulálok mindenkinek, aki a díjnyertes alkotás elkészítésében részt vett" - mondta Kirády Attila, a TV2 Csoport kreatív igazgatója.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!