mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Rádiózz, és kerülj te is közelebb a reflektorfényhez!
2019-07-26 12:18 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A mai kor gyermeke már nem katona, tűzoltó, és vadakat terelő juhász szeretne lenni, hanem celeb, politikus, zenész vagy épp híres rádiós, akit sokan ismernek és szeretnek is.

Nincs is ezzel semmi baj, változik a világ, változnak a foglalkozások, a szokások, a média, egyszóval minden.

Rádiózol, de szeretnél jobban "látszani"?

Ez nagyon egyszerű feladat, hiszen olyan lehetőség van előtted, mely segíthet a kiugrásban, ismertebbé tehet, lehetőségeket teremt neked. Ez pedig a Myonlineradio weboldala. Kerülj fel a sok népszerű rádió közé, hogy jobban megtaláljanak, megismerjenek, és remélhetőleg hamar meg is fognak szeretni.

Ha van legalább 40 stabil hallgatód, és ezt a szerver státusz oldalán meg is lehet tekinteni, akkor nyert ügyed van. Még akkor is van lehetőséged felkerülni a cég oldalára, ha nem érted el ezt a hallgatói számot, de naponta jelentkező élő műsorral rendelkezel, unikális, azaz egyedi vagy, és rendelkezel frekvenciával is.

Feltétele a myonlineradio.hu weboldalra való felkerülésnek, hogy a megfelelő hatóságokkal érvényes szerződésed legyen. Ha Magyarországról sugárzol, akkor a rádiód legyen bejelentve az NMHH-hoz, és fizess jogdíjat az Artisjus és a MAHASZ felé.

Ha ez megvan, már csak be kell mutatkoznod, és figyelni, ahogy egyre többen találnak rád

Fogalmazz meg a cég számára egy legalább 400 karakter hosszú bemutatkozást, melyben elmondod hogy miről, kinek szól a rádiód, mi a célod, kik a célközönséged. Írd meg, hogy milyen műsorok hallgathatók, milyen zenéket preferálsz.

Ezek fontos információk, mert a myonlineradio.hu oldalán ezeket az információkat a hallgatók el is tudják olvasni, így könnyebb számukra a döntés, hogy a te rádiód megfelel-e az ő ízlésviláguknak.

A cég az oldalán megjelenő rádióknak beágyazható webes lejátszót biztosít, mely olyan elemeket fog biztosítani, mint a műsorújság, webkamera, vagy épp az aktuálisan vagy a korábban játszott dalok listája.

Ezzel mindenki nyer

Ebben a lehetőségben az a nagyszerű, hogy mindenki nyer vele. Te azt, hogy megismerheti a nagyközönség a rádiódat, ők pedig azt, hogy eggyel több lehetőség közül választhatnak. Ki tudja, lehet hogy eddig rád vártak, sokak egyes számú kedvence is lehetsz.

Ha pedig a növekedés elindul, a jót könnyű megszokni alapon a rajongók hozzák magukkal a többieket, neked csak az állandó minőséget kell biztosítani.

A cég sokféle módon próbál az induló rádiók segítségére sietni, például azzal is, hogy akár ingyen is biztosít számukra IOS és Androidra is olyan alkalmazást, amely a szükséges hibajavításokat, frissítéseket képes telepíteni.

Ha érdekel a lehetőség, e-mailben tudsz érdeklődni a lehetőségről.


(x)


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Affinitási index (AFF)

Break

Coverage (COV)

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés


Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!