mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Elektromos radiátor vagy konvektor vásárlása mellett döntsek inkább?
2019-07-26 16:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Elöljáróban annyit mindenképp el kell árulnunk, hogy a cím választása kapcsán csaltunk egy kicsit. Ugyanis az elektromos radiátor, illetve konvektor fogalma egész pontosan ugyanazt takarja.

Szóval, ha a vásárlás előtt mindössze ez az egy kérdőjel volt a fejünkben, akkor nincs is tovább mire várnunk.

Ami az elektromos fűtési megoldásokat illeti, ideje szakítani a régi beidegződésekkel és tévhitekkel. Manapság ugyanis egyáltalán nem állja meg a helyét az a feltételezés, miszerint ezekkel a megoldásokkal olyan magas lesz a hónap végi számla, hogy alig bírjuk majd kifizetni.

Rövid bejegyzésünkben tehát az elektromos fűtési megoldások vásárlása előtt igyekszünk némi támpontot nyújtani.

Az elektromos fűtőeszközök működési elve

Elektromos fűtőtestek közelében rendszerint meglepődve tapasztalhatjuk, hogy a panel fűtőszála mennyire rövid idő alatt melegszik fel. Ennek köszönhetően nem kell sokáig várnunk, amíg meleg lesz a helyiségben.

A kellemes hőérzet mindössze másodpercek alatt tapasztalható, ezért egész nyugodtan mondhatjuk, hogy az elektromos panelek a legjobb osztályzatot érdemlik a hőleadást illetően.

A fűtőpanel működési elvének alapja egyszerű konyhanyelven megfogalmazva a következőképpen néz ki. A rendszer alulról beszívja a hideg levegőt, hogy a fűtőszál felmelegítse azt. Miután ez megtörtént, fent ki is engedi, mi pedig rögvest érezhetjük, ahogyan sugározza magából a meleget.

Hasznos tanácsok a választás kapcsán

Hogyha nem tudjuk pontosan, hogy hány és mekkora panel vásárlása lenne célszerű a számunkra, akkor az Elektromoskonvektorok.hu szakértő tanácsadói szívesen állnak a rendelkezésünkre.

Annyit mindenesetre el lehet mondani, hogy a hordozható változatoknak köszönhetően még spórolni is tudunk a paneleken. El tudjuk tehát dönteni, hogy épp hol fogunk többet tartózkodni, és ott tudjuk elhelyezni a fűtőpanelt.

Ahol a panelek választása lehet a helyes döntés

Abszolút jó választás lehet a panelek mellett letenni a voksunkat a kisebb alapterületű, maximum 60-70 nm-es lakásoknál. Szintén hasznosak lehetnek kiegészítő fűtésként olyan esetekben, amikor mindössze néhány helyiség fűtését szeretnénk ezzel a típusú módozattal megoldani.

Hogyha a kémény kiépítése, és ennek következtében más fűtési rendszer beüzemelése is nehezen megoldható vagy túl nagy a költségvonzata, a panelek akkor is kiváló alternatívát kínálnak.

Illetve az egyes időszakos használatban lévő ingatlanoknál is ki tudjuk használni az előnyeiket, például egy nyaralóban vagy hétvégi házban.


(x)További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!