mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Szerezzünk be egy megbízható övet bravúros áron!
2019-08-26 14:29 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az öv szerepe manapság már nem csak annyi, hogy megtartsa a nadrágot az ember derekán, hanem számos más haszna is van.

Hiszen egy jól megválasztott öv tökéletesen elválasztja vagy éppen összeköti, teljessé teszi az öltözéket. Éppen ezért igenis fordítsunk időt és energiát a kiválasztására!

Nem csak a legdrágább öv a jó minőségű

Általában elmondható, hogy az övek nem egy rövid életű, egyszer használatos darabok. Van, aki évekig hordja, és csak akkor vesz újat, ha már a szétfoszlás határán mozog az öv. De miért van ez? Miért ragaszkodunk egy darabhoz, amikor övek teljes tárháza áll a rendelkezésünkre és még csak nem is drága?

Persze, az ember vagy azt gondolja egy olcsó öv láttán, hogy "biztos olyan is", hiszen dolgozik a beidegződés. Ám aki igazán ért hozzá, és jobban megnézi az övet, az úgy érezheti, hogy kifogta az aranyhalat. Éppen ezért láthatjuk, hogy az etaska.hu kínálatában szereplő övek valódi bőrből készültek, ami mind a bőr minőségén, mind a kialakításukon azonnal feltűnik.

Az övet a legtöbb használója azért szereti, mert praktikus. Ahogy fent is említettük, könnyű vele bánni, optimalizálja a ruha méretét, azaz, ha nagyobb a nadrág vagy a szoknya, akkor tökéletessé varázsolhatja. Arról nem is beszélve, hogy még egy átlagos szettet is nagyon feldobhat egy derékon megkötött öv. Sőt, akár még szorult helyzetünkből is kihúzhat, ha van nálunk.

Minden ruhához más öv viselése az esztétikus. Magyarán, egy farmerhez mégsem egy öltöny övet vesz fel az ember és fordítva. Továbbá egy jól megválasztott öv nyomot hagyhat a stílusunkon is. Amennyiben követi az aktuális trendeket, úgy ahhoz igazodik, ezáltal pedig a hozzá választott ruhák is trendik lesznek. Sőt, ha igazán jól választottunk, akkor arról mindenképp visszajelzést fogunk kapni a környezetünktől. Bár arról is, ha nem, de akkor legalább elkönyvelhetjük, hogy van hova fejlődnünk, és keresgélhetünk tovább az övek között.

Ha pedig sikerült eltalálni, akkor nem csak az elismerés jár, hanem szerves részét fogja képezni a megjelenésünknek. Mondhatni meztelennek fogjuk érezni magunkat, ha nincs rajtunk.

Az olcsó öv nemcsak a kisugárzásunk barátja!

Egy megfelelő öv hozzájárul a ruházatunk teljességéhez, így mindenkinek fel fog tűnni a kitűnő ízlés, amivel össze lettek válogatva a szett részei. Persze felmerül az emberben, hogy mindezt nem lehet megoldani bravúrosan. Pedig az etáska.hu kínálatában kapható övek mindegyike igazán pénztárcabarát és mellette igazán trendi.

Ezeket az öveket a minőség, a kellem, és az elérhető ár együttesen teszi tökéletesen szükségessé a mindennapokban. A férfiak mindenképpen olyat válasszanak, ami harmonizál az aktatáskájuk stílusával és színével is!


(x)


További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2019-ről 2020-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Körülbelül a 2019-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!