mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Tóth Gábor
Geometry Global
CEO


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egy kiváló rendezvényhelyszín már önmagában fél siker
2019-08-26 16:53 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Mindennapjainkat megszámlálhatatlan esemény alkotja.

A baráti vacsorákon és a családi megszokott vasárnapi ebédeken kívül megannyi jelentős alakalom van, amelyeken szervezett rendezvények keretein belül veszünk részt.

Tényként elmondható az, hogy a jó helyszínválasztás egyértelműen meghatározza egy rendezvény sikerét. Már magáért a jó rendezvényhelyszín választásért is elismerő gratulációkat gyűjthetünk be. Azért, hogy vendégeinknek ne a rendezvénybe becsúszott hibákon kelljen rágódniuk, próbáljuk meg a lehető legjobb vendéglátói egységet kiválasztani.

Választási szempontok

Az esemény jellege nagyban meghatározza a helyszín sajátosságait. A legjobb olyan hely mellett dönteni, ahol a rendezvények lebonyolítására egy rutinos csapat áll a rendelkezésünkre. Segítségükkel egy modernül berendezett rendezvényterem az igényeknek és ízléseknek megfelelően átrendezhető vagy kidekorálható, amivel már jobban illeszkedik a mi tervünkhöz.

A meghívottak száma meghatározza a területi igényt is. Persze ezen, ha olyan eseményt tervezünk, lehet faragni, de a legtöbb eseménynél már jó előre tudjuk a létszámot, amellyel fixen számolni tudunk. Az étkezési stílusok módosításával vendégül tudunk látni több személyt egy kisebb területen is.

Ráadás

Mindenki szereti az exkluzív dolgokat. Egy színvonalas meglepetés vagy a rendezvény keretein belül igénybe vehető extra szolgáltatás jelentősen megemelheti a rendezvény színvonalát, illetve a részvevőket egy felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg. Családok esetében is jó témát adhat ez a jövőbeni vasárnapi ebédekhez.

Számos szolgáltatás egy helyen

Az eddig felsorolt lehetőségek mindegyikéhez hozzájuthatnak a Rudas Bistro területén. A vendéglátó egység kettő teremben és a teraszon tudja biztosítani a rendezvények lebonyolítását. A kisebb vacsorától kezdve a nagy létszámú állófogadásig mindenre felkészültek. Speciális esetekben lehetőség van több terem együttes bérlésére. Egyes termek összenyithatóak, a másikban lehetőség van a rendezvény keretén belül egy más jellegű tevékenység folytatására is.

Eme rendezvényhelyszínben a legjobb az eltérő jellegű tevékenység. Az étterem és annak rendezvénytermei a Rudas Gyógyfürdő újonnan felújított szárnyában kaptak helyet. Ennek köszönhetően a rendezvény alkalmával Ön és vendégei is élvezhetik a hosszú múltra visszatekintő fürdő szolgáltatásait.

A leírtakban hitetlenkedőknek javasoljuk a Rudas Bistro Brunch csomagjainak tesztelést egy szimpla hétköznap alkalmával. Az ízek varázsa, a hely szépsége és a Rudas Gyógyfürdő lenyűgöző környezete őket is meg fogja győzni. Tartsa meg rendezvényét műemléki környezetben.


(x)


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!