mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bíró Gábor
Bíró Gábor
Mediabrands
Operatív igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egy bekeretezett fotó még mindig jó ötletnek számít saját részre vagy akár ajándékba (x)
2019-08-26 18:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Nagyon gyakran hallani azt, hogy ha kézzel fogható emléket szeretnél, akkor készíttess fotókönyvet, esetleg fényképes naptárat.

Ellenben nem igazán tapasztaltuk még, hogy a digitális fotóelőhívást favorizálnák. Pedig nagy kár lenne veszni hagyni a lehetőséget.

Keretezd be a fotót!

Mikor előhívsz egy fényképet, akkor mindenképp érdemes figyelmet fordítani arra, hogy méltó keretet kapjon az emlék. Egyrészt biztosan fontos pillanat, ha előhívatod, másrészt pedig sokkal kompaktabb és teljesebb lesz a kép egy kellemes kerettel.

A Sootersnél még a keretek is különlegesek, csakúgy, mint az elkészült képek, így biztosan egyedi lesz az összhatás.

Milyen keretek közül lehet választani?
 
  • fából készült keret,
  • műanyag,
  • fém darabok egyaránt elérhetőek.


Sőt, ezeket megvásárolhatod hagyományos vagy éppen modernebb kialakításban is, attól függ, hogy mi illik a képhez és a környezethez, aminek a dísze lesz.

Egy bekeretezett fénykép igazi éke lehet a szobának, akár falra kerül, akár íróasztalra. Az utóbbi főleg a munkahelyen jó választás, hiszen jó kedvre derít, ahányszor csak ránézel.

Akkor sem kell megijedni, ha több képet szeretnél együtt bekereteztetni, hiszen a 3-4-5 darabos keretek egyaránt elérhetőek a Sooters kínálatában. Ezek tökéletesen megfelelnek arra, ha álló, vagy fekvő képeket szeretnél együtt ajándékozni, de akár egy fotósorozathoz is ideális. Asztalra és falra is remek választás.

Hogyan kapjuk meg?

Persze mivel webáruházról beszélünk, ezért felmerülhet, hogy hogyan is jut el hozzád a képkeret. A legjobb választás, ha nem csak magában rendelsz képkeretet, hanem mondjuk digitális fotóelőhívással együtt. Egyrészt biztos, hogy jó méretet fogsz választani, hiszen akkora kell, mint a megrendelt képek, valamint egy csomagba is belefér. Így spórolhatsz a postaköltségen, vagy együtt akár még egy ingyenes postát is kitehetnek.

Sőt, ha budapesti vagy, akkor aztán nincs is más dolgod, mint - ha útba esik persze - besétálni a központi ügyfélszolgálatra, és átvenni az elkészült képeket a választott képkerettel. Sőt, ebben az esetben akár SOS is kérheted a képeket, ami bár felárral jár, de 24 órán belül a kezedben tarthatod őket.

Az alap szállítás budapesti címeken 3 munkanap, míg vidéki címre 4 munkanapot vesz igénybe.

Ahogy látható igenis divat a digitális fotókidolgozás, hiszen dekoratív és tényleg díszítő eleme a környezetnek. Nem utolsó sorban pedig a mai napig remek ajándék, aminek főleg a gyerekek és a nagyszülők, dédszülők igazán tudnak örülni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!