mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Balogh Erika
Balogh Erika
Insomnia Reklámügynökség
stratégiai tervező


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A 'Társas-játékok' körül forog a jubileumi 20. Internet Hungary programja
2019-08-28 09:48 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Internet Hungary konferencia és kiállítás ebben az évben a "Társas-játékok" jegyében zajlik majd: a hazai és külföldi előadók a játékot, mint eszközt vizsgálják majd.

A közel 280 programon arra kaphatunk választ, a játék, mint szórakoztatás, versengés, motiváció, stratégiai és taktikai eszköz hogyan épül be az üzletbe, a vezetésbe, a kereskedelembe és a kommunikációba.

Míg az első Internet Hungary még leginkább arról szólt, hogy meg tudnak-e vajon erősödni az online tartalmak, átvehetik-e a hatalmat a hagyományos médiától, addig az idei, immár 20. konferencián már olyan témák kerülnek terítékre, mint az "intelligens média", az adatvezérelt világ, vagy az 5G által új kapukat nyitó telekommunikáció. A konferenciasorozat indulásakor még két teremben, 40 előadást kínált a kb. 750 látogatónak, október 1-jén és 2-án már 6 teremben, közel 280 előadás és worskhop várja a 2400-2600 résztvevőt.

Az idei konferencián újítás, hogy csak 15-20 perces előadások, fórumbeszélgetések és workshopok szerepelnek majd a programban, hogy még inkább teret kaphassanak azok az interaktív programelemek és játékok, amelyek a központi témához, a "Társas-játékok" gondolatkörhöz illeszkednek. Változatlan marad azonban a tematikus struktúra, így a cégek már előzetesen eldönthetik, hogy melyik kollégájuk melyik szakterületre fókuszálva gyűjtse össze a számukra leghasznosabb információkat.

Ez alkalommal is kapcsolódnak pályázatok a konferenciához, amelyeknek eredményhirdetései beépülnek a programba. A szervezők idén is keresik a legjobb hatszavas történeteket, ezúttal két előzetesen rögzített kategóriában. De a játékokra építő közösségi média kampányok készítői is versenybe szállhatnak, és gazdára talál majd egy a legjobb ügyfélszolgálatnak járó díj is. A pályázatok részletes kiírása július 29-én felkerült a konferencia honlapjára, jelentkezni augusztus 12. és szeptember 16. között lehet majd.

A konferencia fő támogatója a Vodafone Hungary.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!