mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Vicces ajándékra van szükséged? (x)
2019-09-20 12:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Vannak olyan alkalmak, amikor a vicces, jópofa ajándékok azok, amiket választunk egy alkalomra. Igen ám, de milyen lehetőségek vannak, amik tuti célba találnak?

Élményt ajándékba

Ha igazán egyedi és különleges ajándékot szeretnél adni, akkor ajándékozz élményt. Ez azért is jó döntés, mert biztosan személyre szóló a meglepetés. Érdemes keresgélni a Meglepkék ajánlatai között, hiszen számtalan lehetőség nyílik igazi vicces élményt vásárolni az ünnepeltnek.

Az egyik ilyen kedvencünk a Dodge Chargerrel történő élményutazás, aminek keretében egy 400 LE-s gépszörnnyel érkeznek, hogy elszállítsanak egy másik helyszínre, mintegy taxi jelleggel.

Az élményfestés is egy olyan lehetőség, ahol az ajándékozott felfedezheti magában Picassot, és rádöbbenhet, hogy tud festeni. Elég csak követni az instrukciókat, és már el is készült a remekmű. Nem kell semmi mást vinni, csak magadat, minden mást ott biztosítanak. Tökéletes alkalom egy kis feltöltődésre akár családdal, párral vagy éppen munkatársakkal együtt.

Golfozni a belvárosban? Hát persze. Igaz, minigolfról van szó, de olyan extrém akadálypályákon kell áthaladni a labdával, hogy élvezetes kihívás lesz mindenki számára. Még gyerekeknek is ideális, hiszen a nehézség úgy van beállítva, hogy mindenkinek élvezhető legyen. Remek csapatépítő lehetőség, ezért mindenképp érdemes számításba venni.

Egy igazán mulatságos élmény, ami főként az ünnepelt arca végett éri meg, az pedig az autó csomagolás. Ennek keretein belül bárhol, bármikor becsomagolják az autót, szinte el is tűnik általa. Egymást ugrató haveroknak, barátoknak kihagyhatatlan választás. A 600 méteres csomagolóanyagban tetszőleges feliratú lapokat helyeznek el, és többféle kibontási mód is lehetséges.

Tárgyi ajándékok

Kifejezetten vicces lehet egy személyre szabott utcanévtábla vagy egy eredeti közlekedési tábla ajándékba. Egy kettlebell-mániás ismerősnek vagy barátnak remek választás egy kettlebellt formázó cukortartó.

Ha inkább haverokkal ünnepelnétek, akkor egy közös PS vagy XBOX party igazán jó választás lehet, főleg, ha mindezt egy moziban vagy pedig egy óriási vásznon tehetitek.

Egy táblácska is nagyon kreatív és főleg szívhez szóló ajándék, amit többféle méretben is megrendelhettek. Sőt, akár Oscar szobrot vagy Aranylabdát is ajándékozhattok.

Végül pedig egy kivételes kristály nyakláncot vagy karkötőt is készíthetsz az ünnepeltnek. Ha nem érzed elég személyesnek ezt az ajándékot, akkor válaszd a személyreszabott élmények közül a legjobbat!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!