mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Csermely Ákos
Csermely Ákos
Média Hungária konferenciairoda
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Karácsonyi képeslap: érdemes már most rendelni! (x)
2019-10-18 09:09 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az év utolsó hónapjai rendszerint gyorsan eltelnek. Ilyenkor felpörögnek a tennivalók, és hirtelen azon kapjuk magunkat, hogy már el is érkeztek a decemberi ünnepek.

Ez csak akkor kellemetlen, ha nem kezdtünk neki időben az ajándékok beszerzésének. Nincs ez másként akkor sem, ha céges meglepetésekről van szó. A karácsonyi képeslap ideális választásnak bizonyul akkor, ha az egész éves együttműködést szeretnénk megköszönni az üzleti partnereknek. A karacsonyi-kepeslapok.hu szerint a hagyományos, papír alapú képeslapküldés újra trend lett, hiszen emberközeli megoldásnak számít az email-ben küldött jókívánságokkal összehasonlítva.

Nem lehet elég korán elkezdeni!


A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem lehet elég korán nekikezdeni az ünnepi készülődésnek. Az év végi hetekben egyébként is problémás a postázás a túlterheltség miatt, így hasznos lehet akár már most körülnézni a képeslap kínálatban. Rendszerint már ilyenkor is tudni lehet, hogy kit szeretnénk ilyen módon meglepni, így össze lehet számolni a szükséges képeslap mennyiséget. Nem csak céges meglepetés gyanánt bizonyulnak megfelelőnek a képeslapok, hanem magánszemélyként is. A hagyományos stílus kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat napjaink kínálatában, mint azok, akik a modern formák és megjelenés szerelmesei.

Hamarosan indul a szezon!

Bár nemrég még a tikkasztó nyári napokkal küzdöttünk, de ahogyan elindult az iskolaszezon, és egyre pörögnek a hetek, úgy válik egyre inkább aktuálissá az ünnepi készülődés. Erre elsősorban az üzletekben megjelenő ünnepi dekoráció hívja fel a figyelmet, de ahogyan az idő egyre hűvösebbé válik, úgy lesz mind inkább úrrá rajtunk a karácsonyi hangulat. A karácsonyi üdvözlőlap minden korábbinál szélesebb választékban elérhető, így akár két hónappal az ünnepek előtt beszerezhetjük a szükséges típusokat.

Középpontban a minőség


Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ha ajándékozásról van szó, akkor a minőséget érdemes a fókuszba helyezni. Igaz ez a karácsonyi képeslapok világára is. A prémium kategóriás papír alapvető követelménynek számít, de persze a hagyományos karácsonyi motívumok sem hiányozhatnak. Az pedig már stílus kérdése, hogy milyen ábrázolással jelenik meg a karácsonyfa, a hóember, a hópelyhek és ezek igényes kombinációja. Nem csak a motívumokkal játszhatunk, hanem tetszés szerinti betűtípussal kerülhet szöveg is a képeslapra vagy annak belsejébe. Ne feledkezzünk meg a méretnek megfelelő borítékokról sem, hiszen ha postai úton szeretnénk eljuttatni azt a címzetthez, és például nem ajándék mellé adnánk, akkor ez nélkülözhetetlen elemnek számít.

Személyes meglepetés akár céges berkeken belül is

Ha magánszemélyként ajándékozunk családtagjainknak, barátainknak, akkor szinte magától értetődő, hogy a személyességre helyezzünk a hangsúlyt. De mi a helyzet akkor, ha a cél a megfelelő céges meglepetés? Meddig mehetünk el a laza hangvétellel képeslap választáskor? Megállja a helyét egy modern képeslap akkor, ha klasszikus értékeket képviselő cégről van szó? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szabályok e téren sokat lazultak az elmúlt években. Persze választásaink attól is függhetnek, hogy milyen kapcsolatban vagyunk a másik cég vezetőjével. Ha a dolog emberi oldala sem elhanyagolható, akkor nyugodtan lazíthatunk a gyeplőn. Amennyiben nehezen megy a választás, akkor a klasszikus karácsonyi képeslapok örök favoritnak számítanak, és azokkal biztosan nem lőhetünk mellé. Már nincs korán nézelődni az aktuális képeslap kínálatban, szerezze be időben a szükséges, prémium kategóriás darabokat!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!