mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Ménesi Zsolt
Ménesi Zsolt
Akció-NXS Reklámügynökség Kft. (AKCIÓ 360)
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az esztétikai beavatkozásokról
2019-10-18 10:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A bőrünkön sajnos szinte azonnal minden meglátszik illetve szinte minden nyomot hagy rajta. A stressz, a fáradtság, a félelem, az izgalom, a boldogság egyaránt szembetűnő változásokat okoz.

A bőrünk tükrözi a szervezetünkben végbemenő kóros folyamatokat, hormonális változásokat illetve a különböző anyagcsere problémák is gyakran idéznek elő bőrelváltozást.

A CMC Déli Klinikán számos orvosi esztétikai kezelés vehető igénybe, amelyeket nagy szakmai tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészek, esztétikai bőrgyógyász illetve esztétikai bőr-sebész, valamint kozmetológus szakorvosok végeznek. A CMC Déli Klinika emellet kiemelten figyel arra is, hogy az esztétikai beavatkozások során, a szakorvosok által alkalmazott technológiák, műszerek, eszközök, hatóanyagok és kezelési módszerek nemzetközi szinten is bizonyítottan hatékonyak és eredményesek legyenek.

Az esztétikai kezeléseket és beavatkozásokat maximálisan személyre szabottan - a bőr speciális jellemzőit tekintetbe véve, valamint a páciens igényeihez igazodva - tervezik meg a kezelést végző szakorvosok, majd a lehető legmagasabb szintű esztétikai és kezelési eredmény szem előtt tartásával végzik el.

Plasztikai sebészeti beavatkozások, műtétek

A Klinikán van lehetőség a különböző bőrelváltozások és anyajegyek komplex kivizsgálására és esztétikai eltávolítására vagy kezelésére, illetve különböző plasztikai (pl. arc és nyakplasztika, Facelift) eljárásokra, kezelésekre is.

Szakorvosi esztétikai kezelések

A pácienseknek lehetősége van:
 
  • különböző hialuronsav kezelésekre (ajakfeltöltés, ráncfeltöltés, ajaknagyobbítás) jelentkezni
  • speciális mezoterápiát igénybe venni, vagyis az arc, a nyak illetve a dekoltázs területét kezeltetni.


Ezenkívül elérhetőek különböző kezelések a mimikai ráncok és a fokozott izzadás megszüntetésére is. De a páciensek részt vehetnek arckontúr terápián is, amely a műtét nélküli arcfiatalítás egyik módszere. A speciális arckontúr terápia bizonyítottan hosszú távú és azonnali hatást eredményez, amelynek eredményeként fiatalabb, rugalmasabb és szebb bőrtónus érhető el.

A CMC Déli Klinikán mindezek mellett egy svájci precíziós technológián alapuló természetes módszerrel nagyon hatékonyan kezelik a különböző bőrelváltozásokat: a műtét után kialakult hegeket, a hirtelen testsúlyváltozás, vagy terhesség kapcsán kialakult striákat illetve a narancsbőrt, cellulitis okozta bőrelváltozásokat is.

A központ specialistái egyesített figyelemmel és szakértelemmel gondoskodnak és kísérik pácienseiket, így szükség esetén a bőrgyógyász, (esztétikai) bőr-sebész, bőr-patológus, allergológus, kozmetológus és endokrinológus szakorvosok együttesen, személyre szabott javaslatot fogalmaznak meg a legjobb gyógyítási és esztétikai eredmény elérésére vonatkozóan. Így akár a plasztikai sebészeti vagy esztétikai bőrgyógyászati beavatkozások során, akár a személyre szabott bőrgyógyászati szűrővizsgálatok során Ön biztosan jó kezekben lesz.

A CMC Déli Klinika szakorvosai egymással szorosan együttműködve dolgoznak, együttes szakértelmük révén pontos és komplex diagnosztikát, valamint a leghatékonyabb gyógyítási és legharmonikusabb esztétikai eredményeket igyekeznek garantálni.

A bőrünk nagyon sok mindent elárul rólunk, így érdemes odafigyelni rá, megóvni és kezeltetni, ha szükséges.

(x)


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!