mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kis Gergely
Kis Gergely
eNET/ Budapesti Corvinus Egyetem
ügyvezető igazgató / tanársegéd


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A WPP-csoporttól igazolt új kreatívvezetőt a ti:me Agency
2019-10-14 11:13 [Marketinginfo.hu]

Weinberger Roland a tizenöt éves múlttal rendelkező 2Republic ügynökségből idén májusban ti:me Agency-vé átpozícionált ügynökséghez érkezett kreatívigazgatónak.

Az új kreatívvezető Kaufmann Bernadett stratégiai igazgató és Mátyás Kitti client service director mellé érkezett a Kollmann Áron irányítása alatt már négy főssé bővült boardba az ügynökséghez, amely a klasszikus kreatív-, valamint reklámstratégiai szolgáltatások mellett üzleti tanácsadással is foglalkozik.

A szakember tizennyolc éve dolgozik már a reklámszakmában: accountként kezdte, 13 évet szövegíróként tevékenykedett, 10 évet töltött a WPP-hez tartozó Ogilvy/Grey/Geometry csoportban senior szövegíróként majd group headként. Széles szektoriális tapasztalattal rendelkezik, olyan márkákon dolgozott többek között, mint T-Mobile, Vodafone, MOL, Ferrero, Beck's, Szerencsejáték Zrt., Suzuki, Ford, Ringier kiadó, IBM, Erste Bank, CIB Bank vagy éppen Pepsi.

Roland feladatai közé tartozik a kreatívcsapat szakmai vezetése, a kreatív alkotói folyamatok optimalizálása és felügyelete, valamint a friss A'Design díjas ügynökség ügyfélportfóliójának szélesítése.

"Komoly döntés volt számomra a váltás, de úgy éreztem, hogy új kihívásra van szükségem. Szimpatikus számomra ez a közvetlenebb, kisebb ügynökségi forma, ahol - ahogy a ti:me név is jelzi - van idő arra, hogy elmélyüljön az ember a feladataiban. A tizennyolc, reklámszakmában eltöltött év után azt tudom mondani, szeretek ízig-vérig élő és megvalósuló projekteken dolgozni, nem a fióknak, láthatatlan marketingosztályoknak és tendermappáknak. Szerintem a jó reklám fokmérője nem önmagában a kreativitás, hanem a hozzá társuló hatékonyság is az. Egy brosúra pedig lehet ugyanolyan izgalmas kihívás, mint egy tv-spot, ha éppen az a feladat. Hiszem azt is, hogy amíg egy jó ötlethez elég egy pillanat, egy jó kampányhoz idő kell, valamint partneri együttműködés ügynökség és ügyfelei között. Nagy örömmel és persze izgalommal vetettem bele magam a ti:me életébe, ahol összetartó, lelkes csapat, mindenben támogató vezetőség várt rám." - nyilatkozta Weinberger Roland, a ti:me Agency új kreatívvezetője.

"Roland személyiségében nagyon jól ötvöződnek egy igazi kreatívvezető értékei. Ez nálunk a ti:me-nál különösen fontos, mivel a kreatív megoldások mellett, egy adott márka ismerete és az ügyfél személyes, kiemelt kezelése is egyaránt sokat nyom a latban." - nyilatkozta Kollmann Áron, a ti:me Agency tulajdonos-ügyvezető igazgatója.További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!