mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Így válhatnak hasznunkra az univerzális rakodógépek (x)
2019-11-22 12:17 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az univerzális rakodógépeknek már az elnevezésükben is ott szerepel a legnagyobb erényük.


Ezeknek a munkaeszközöknek a segítségével számos építkezéssel és tereprendezéssel kapcsolatos munkát el lehet végezni bármilyen gond nélkül.

Szinte olyan, mintha egyszerre több rakodót is vásárolnánk. Ez a fajta sokoldalúság pedig hozzásegíthet minket a gyorsabb munkavégzéshez, emellett pedig pénzbeli megtakarítást is jelenthet.

Ezekre az előnyökre tehetünk szert egy univerzális rakodógép alkalmazásával

A sokoldalúság számít az egyik olyan erénynek, amellyel az univerzális rakodógép a hasznunkra válhat. Nem kell ugyanis néhány feladat elvégzésére koncentrálnunk az alkalmazásával, hanem egészen sokrétű munkakörülmények között is eredményesen vethetjük be.

Emellett igazán fürge és mozgékony rakodógépről beszélünk. Egy gyakorlott kezelő értékes munkaórákat tud megspórolni a használata során, egyúttal komolyabb pénzeket is megtakarítva a cégünk számára.

Valódi "jolly-joker" lehet tehát a tarsolyunkban, ha egy ilyen multifunkciós munkaeszközt birtoklunk.

JCB 3CX COMPACT, a kompakt rakodógép egyik mintapéldánya

Szűkebb építkezési helyeken és a városok kisebb utcáin jönnek csak ki igazán a JCB 3CX COMPACT erényei. Ez a gép ugyanis a keskeny terepen is hatékonyan fordul, fürgén közlekedik, emellett pedig a kezelőjének a dolgát is megkönnyíti.

Köszönhető mindez egyrészt a speciális kormányzási metódusának, másrészt az egészen szűknek számító fordulási körének is.

Persze nemcsak a terepen számít gyorsnak. Mivel három sebességes, 40 km/h-s hidrosztatikus hajtóművel van ellátva, ezért két munkaállomás között egyáltalán nincs szükség trailerre a szállításához.

Egy erőteljesebb munkagép a nagyobb volumenű projektek kivitelezéséhez

Amennyiben az univerzális rakodógépek közül inkább egy erőteljesebb, robosztusabb darab illeszkedne jobban az igényeinkhez, akkor a JCB 4CX ECO kínálja a megfelelő választást.
Nagyobb méretű kerekeivel könnyebben boldogul a nehezebb terepen is, a megbízhatóan működő Ecomax erőforrása pedig úgy adja le folyamatosan a magas teljesítményt, hogy közben még az üzemanyaggal is takarékosan bánik.

Amennyiben magasabb falú platókra kell az anyagot pakolnunk, a JCB 4CX ECO segítségével az sem jelenthet problémát. Az első kanalát ugyanis extrán magasra lehet emelni, jelentősen megkönnyítve ezáltal a gépkezelő dolgát.

Legyen szó akár nagyobb volumenű építkezésekről vagy autópályákkal kapcsolatos munkálatokról, ez az univerzális rakodógép nem fog csalódást okozni.További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!